Tutustu golfiin

Lumet sulavat pikkuhiljaa ja kesä lähestyy kovaa vauhtia ja tuo tullessaan paljon ihania ja naisenergiaa täynnä olevia tapahtumia. Tule sinäkin mukaan pelaamaan ja ota kaveri mukaan kokeilemaan meille niin rakasta lajia.

Ladygolfin vuoden tapahtumat!

Huomisesta lähtien meillä on jälleen tunti lisää aikaa pelata golfia!🌸Lumet sulavat pikkuhiljaa ja kesä lähestyy kovaa vauhtia ja tuo tullessaan paljon ihania ja naisenergiaa täynnä olevia tapahtumia. Tule sinäkin mukaan pelaamaan ja ota kaveri mukaan kokeilemaan meille niin rakasta lajia. Lue lisää tapahtumista: https://ladygolf.fi/

Julkaissut Ladygolf 24. maaliskuuta 2018

Kansallisen Golfviikon 10.6.-17.6.2018 aikana ja kesällä voit tutustua ihanaa harrastukseen – golfiin – koko perheen kanssa! Luvassa on hauskoja tapahtumia, naurua ja iloista yhdessäoloa golfin, perheen ja ystävien kanssa. Golf on koko perheelle sopiva sosiaalinen laji, jossa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Golf tekee hyvää sekä keholle että mielelle! Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vain mukavat ulkoiluvaatteet ja kengät. Katso tapahtumapaikat golf.fi/golfviikko.

Katso alta hyväntuulinen video, jossa Anette ja Pia kertovat golfin aloittamisesta. Kahdestaan pelaaminen on ystävysten mielestä parasta mahdollista yhteistä aikaa! Onnistumisille voidaan hurrata ja epäonnistumisille nauraa yhdessä.

Anette + Pia

Tule mukaan nauttimaan iloisista Naisten sunnuntain tapahtumista 10.6.!Kansallisen Golfviikon aloittaa Naisten sunnuntai 10.6! Päivän aikana järjestetään ihania nais- ja perhetapahtumia sekä nykyisille naisgolfareille että uusille tutustujille. Ota sinäkin perhe tai kaveri mukaan kokeilemaan upeaa uutta harrastusta!Katso alta hyväntuulinen video, jossa Anette ja Pia kertovat golfin aloittamisesta. Kahdestaan pelaaminen on ystävysten mielestä parasta mahdollista yhteistä aikaa! Onnistumisille voidaan hurrata ja epäonnistumisille nauraa yhdessä. Katso kaikki Kansallisen Golfviikon tapahtumat osoitteesta: https://golf.fi/seuroille/tapahtumat/kansallinen-golfviikko/. Huomiothan, että myös 17.6 järjestetään naisille suunnattuja tapahtumia. Lisätietoa Ladygolfin kesän tapahtumista löytyy myös osoitteesta: https://ladygolf.fi/perheen-kesken/

Julkaissut Ladygolf 30. toukokuuta 2018

Golfkenttä on loistava paikka tutustua uusiin ystäviin ja viettää aikaa vanhojen kanssa. Rennon, hauskan ja sosiaalisen lajin parista löytyy paljon samanhenkisiä ihmisiä, jotka toivottavat uudet harrastajat avosylin mukaan.

Golfia jo 15 vuotta pelannut Sirpa vei poikansa tyttöystävän Marian ensimmäiselle golfkierrokselle. Katso videolta parivaljakon tunnelmia ennen yhteistä pelipäivää!

Golfkenttä on loistava paikka tutustua uusiin ystäviin ja viettää aikaa vanhojen kanssa. Rennon, hauskan ja sosiaalisen lajin parista löytyy paljon samanhenkisiä ihmisiä, jotka toivottavat uudet harrastajat avosylin mukaan. Golfia jo 15 vuotta pelannut Sirpa vei poikansa tyttöystävän Marian ensimmäiselle golfkierrokselle. Katso videolta parivaljakon tunnelmia ennen yhteistä pelipäivää! Lähde sinäkin kaverin, anopin tai naapurin kanssa kokeilemaan lajia Kansallisen Golfviikon aikana 5.-11.6! Löydät kaikki viikon tapahtumat alueittain osoitteesta: www.golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Suomen Golfliitto 27. toukokuuta 2017

Golfkenttä on loistava paikka löytää uusia ystäviä sekä viettää laatuaikaa nykyisten kavereiden kanssa.
Pirkko ja Riitta tutustuivat toisiinsa golfkentällä yli 15 vuotta sitten ja siitä asti kaksikko on pitänyt yhdessä hauskaa lajin parissa. Kierrokset ovat täynnä naurua ja erityisesti laulua – kuuntele alla olevalta videolta ladyjen näyte ”anna mulle pitkä” -draivi kappaleesta. Kesän aikana Ladygolf järjestää lukuisia ”Kaveri mukaan” -tapahtumia, jonne voi tulla joko yksin tutustumaan toisiin samanhenkisiin naisiin tai yhdessä ystävän kanssa etsimään uutta kivaa harrastusta.

Naiset Ensin: Laulavat ystävykset

Ladygolf toivottaa ihanaa vappua kaikille naisille!Golfkenttä on loistava paikka löytää uusia ystäviä sekä viettää laatuaikaa nykyisten kavereiden kanssa. Pirkko ja Riitta tutustuivat toisiinsa golfkentällä yli 15 vuotta sitten ja siitä asti kaksikko on pitänyt yhdessä hauskaa lajin parissa. Kierrokset ovat täynnä naurua ja erityisesti laulua – kuuntele alla olevalta videolta ladyjen näyte "anna mulle pitkä" -draivi kappaleesta.Kesän aikana Ladygolf järjestää lukuisia "Kaveri mukaan" -tapahtumia, jonne voi tulla joko yksin tutustumaan toisiin samanhenkisiin naisiin tai yhdessä ystävän kanssa etsimään uutta kivaa harrastusta. Lue lisää osoitteesta: https://ladygolf.fi/kaveri-mukaan-golf-tutuksi-tapahtumia-kesalla/

Julkaissut Ladygolf 27. huhtikuuta 2018

Tule kokeilemaan golfia koko perheen voimin!
Laurinantin perhe viettää paljon aikaa yhdessä golfkentällä. Vanhempien innostuksesta lähtenyt harrastus on vienyt myös perheen nuoret mukanaan – ja nyt golfia pelataan porukalla jopa kolmessa eri sukupolvessa. Katso alta Annen, Samin, Ellan ja Alisan hyväntuulinen haastattelu. Ladygolf järjestää kesän aikana lukuisia koko perheelle suunnattuja tapahtumia, jonne toivotetaan tervetulleeksi kaikki vauvasta vaariin!

Koko perheen yhteinen harrastus

Tule kokeilemaan golfia koko perheen voimin!Laurinantin perhe viettää paljon aikaa yhdessä golfkentällä. Vanhempien innostuksesta lähtenyt harrastus on vienyt myös perheen nuoret mukanaan – ja nyt golfia pelataan porukalla jopa kolmessa eri sukupolvessa. Katso alta Annen, Samin, Ellan ja Alisan hyväntuulinen haastattelu.Ladygolf järjestää kesän aikana lukuisia koko perheelle suunnattuja tapahtumia, jonne toivotetaan tervetulleeksi kaikki vauvasta vaariin! Lue lisää osoitteesta: https://ladygolf.fi/naiset-ensin-teemavuosi/Perheen nuoret voi myös tuoda tutustumaan golfiin Kansallisen Golfviikon aikana, jolloin ympäri Suomen järjestetään erityisesti junioreille suunnattuja tapahtumia. Luvassa on myös koko perheelle suunnattua ohjelmaa 10.-17.6 välisenä aikana. Ladygolf haluaa toivottaa jo etukäteen kaikille äideille ihanaa ja lämminhenkistä äitienpäivää!

Julkaissut Ladygolf 9. toukokuuta 2018

Golf on parasta ystävien kanssa!
Yhdessä vuodesta 2012 pelanneet Silver Siskot löysivät toisensa juuri golfin avulla ja siitä lähtien naisporukka on nauttinut huumorintäyteisestä golfista toistensa kanssa!
Kuka on sinun paras golfkaverisi? Tai kenet haluaisit tutustuttaa golfin hyväntuuliseen maailmaan?
Ensi kesänä Ladygolf järjestää lukuisia tutustumistapahtumia, jonne voit tuoda ystäväsi tai perheenjäsenesi mukaan. Lue lisää

SilverSiskot – parasta golfia ystävien kanssa!

Golf on parasta ystävien kanssa! Yhdessä vuodesta 2012 pelanneet Silver Siskot löysivät toisensa juuri golfin avulla ja siitä lähtien naisporukka on nauttinut huumorintäyteisestä golfista toistensa kanssa!Kuka on sinun paras golfkaverisi? Tai kenet haluaisit tutustuttaa golfin hyväntuuliseen maailmaan? Ensi kesänä Ladygolf järjestää lukuisia tutustumistapahtumia, jonne voit tuoda ystäväsi tai perheenjäsenesi mukaan. Lue lisää osoitteesta: https://ladygolf.fi/perheen-kesken/

Julkaissut Ladygolf 13. huhtikuuta 2018

Katso tästä Emilia ja Elina Ottelan hyväntuulinen haastattelu, jossa kaksikko kertoo, millaista yhdessä pelaaminen on ja kuinka golf tarjoaa kaivattua äiti-tytär-aikaa. Perheen kesken on Ladygolfin tämän vuoden teema ja kesällä järjestetään lukuisia tapahtumia erityisesti perheille.

Perheen kesken: Emilia ja Elina Ottela

Tänä kesänä golfataan koko perheen kesken! 🌸Katso tästä Emilia ja Elina Ottelan hyväntuulinen haastattelu, jossa kaksikko kertoo, millaista yhdessä pelaaminen on ja kuinka golf tarjoaa kaivattua äiti-tytär-aikaa. Perheen kesken on Ladygolfin tämän vuoden teema ja kesällä järjestetään lukuisia tapahtumia erityisesti perheille. Lue lisää osoitteesta: https://ladygolf.fi/ ja tuo omat läheisesi mukaan kokeilemaan golfia!

Julkaissut Ladygolf 30. maaliskuuta 2018

Upea naisenergiaa täynnä oleva kausi on alkamassa kavereiden sekä perheen kesken!
Terveellinen ja rentouttava golf pitää ihanan Kittyn nuorekkaana ja parhaimmillaan hän kävelee yhden kierroksen aikana jopa 20 000 askelta. Ota sinäkin kaveri, sisko tai äiti mukaan ja tule kokeilemaan lajia kesän tapahtumiin.

Upea Kitty puhuu, miten golf on vaikuttanut hänen elämäänsä!

Upea naisenergiaa täynnä oleva kausi on alkamassa kavereiden sekä perheen kesken!Terveellinen ja rentouttava golf pitää ihanan Kittyn nuorekkaana ja parhaimmillaan hän kävelee yhden kierroksen aikana jopa 20 000 askelta. Ota sinäkin kaveri, sisko tai äiti mukaan ja tule kokeilemaan lajia kesän tapahtumiin. Lue lisää osoitteesta: https://ladygolf.fi/

Julkaissut Ladygolf 16. maaliskuuta 2018

Kansallinen Golfviikko huipentuu viikonlopun tutustumistapahtumiin sekä perinteiseen Naisten Sunnuntaihin, jolloin tuhannet naisgolfarit valtaavat Suomen kentät. Arja ja Ansku ovat golfanneet yhdessä jo vuosia ja rakas harrastus tuo perheelle toivottua yhteistä aikaan. Kilpailuhenkinen kaksikko nauttii erityisesti golfin tuomista haasteista ja onnistumisen tunteista – katso Arjan ja Anskun koko haastattelu alta! Vie sinäkin perheenjäsenesi kokeilemaan hauskaa ja terveellista lajia Golfviikon aikana.

Kansallinen Golfviikko huipentuu viikonlopun tutustumistapahtumiin sekä perinteiseen Naisten Sunnuntaihin, jolloin tuhannet naisgolfarit valtaavat Suomen kentät.Arja ja Ansku ovat golfanneet yhdessä jo vuosia ja rakas harrastus tuo perheelle toivottua yhteistä aikaan. Kilpailuhenkinen kaksikko nauttii erityisesti golfin tuomista haasteista ja onnistumisen tunteista – katso Arjan ja Anskun koko haastattelu alta!Vie sinäkin perheenjäsenesi kokeilemaan hauskaa ja terveellista lajia Golfviikon aikana. Löydät viikon ohjelman alueittain tästä: golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Ladygolf 8. kesäkuuta 2017

Golf – koko perheen yhteinen harrastus!
Jääkiekkomaajoukkueen tähtipelaaja Noora Räty ja hänen äitinsä Ulla löytävät yhteistä äiti-tytär-aikaa golfkentältä arjen kiireiden keskellä. Katso alla olevalta videolta kaksikon haastattelu! Vie sinäkin äitisi, tyttäresi, anoppisi tai ystäväsi kokeilemaan lajia, jonka parissa voitte viettää yhteisiä hetkiä kauniissa ympäristössä.

Golf – koko perheen yhteinen harrastus!Jääkiekkomaajoukkueen tähtipelaaja Noora Räty ja hänen äitinsä Ulla löytävät yhteistä äiti-tytär-aikaa golfkentältä arjen kiireiden keskellä. Katso alla olevalta videolta kaksikon haastattelu! Vie sinäkin äitisi, tyttäresi, anoppisi tai ystäväsi kokeilemaan lajia, jonka parissa voitte viettää yhteisiä hetkiä kauniissa ympäristössä. Tänään käynnistyneen Kansallisen Golfviikon aikana golfyhteisöt ympäri Suomen järjestävät tutustumistapahtumia ja kaikki uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita.Löydät koko viikon ohjelman alueittain tästä: golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Ladygolf 5. kesäkuuta 2017

Työssään kiireinen Marja löytää itselleen omaa aikaa golfin parista. Golfkentällä työstressi jää taakse ja kauniissa ympäristössä pelattu kierros piristää sekä mieltä että kehoa. Lähde sinäkin viettämään laatuaikaa itsesi kanssa terveellisen ja hauskan lajin pariin.

Golfaamalla aikaa itselle

Työssään kiireinen Marja löytää itselleen omaa aikaa golfin parista. Golfkentällä työstressi jää taakse ja kauniissa ympäristössä pelattu kierros piristää sekä mieltä että kehoa. Lähde sinäkin viettämään laatuaikaa itsesi kanssa terveellisen ja hauskan lajin pariin. Voit tutustua golfin saloihin Kansallisella Golfviikolla 5.-11.6! Löydät kaikki viikon tapahtumat alueittain osoitteesta: www.golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Ladygolf 30. toukokuuta 2017