Etusivu

Tutustu golfiin

Kansallisen Golfviikon 10.6.-17.6.2018 aikana ja kesällä voit tutustua ihanaa harrastukseen – golfiin – koko perheen kanssa! Luvassa on hauskoja tapahtumia, naurua ja iloista yhdessäoloa golfin, perheen ja ystävien kanssa. Golf on koko perheelle sopiva sosiaalinen laji, jossa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Golf tekee hyvää sekä keholle että mielelle! Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vain mukavat ulkoiluvaatteet ja kengät. Katso tapahtumapaikat golf.fi/golfviikko.

Golfkenttä on loistava paikka tutustua uusiin ystäviin ja viettää aikaa vanhojen kanssa. Rennon, hauskan ja sosiaalisen lajin parista löytyy paljon samanhenkisiä ihmisiä, jotka toivottavat uudet harrastajat avosylin mukaan.

Golfia jo 15 vuotta pelannut Sirpa vei poikansa tyttöystävän Marian ensimmäiselle golfkierrokselle. Katso videolta parivaljakon tunnelmia ennen yhteistä pelipäivää!

Golfkenttä on loistava paikka tutustua uusiin ystäviin ja viettää aikaa vanhojen kanssa. Rennon, hauskan ja sosiaalisen lajin parista löytyy paljon samanhenkisiä ihmisiä, jotka toivottavat uudet harrastajat avosylin mukaan. Golfia jo 15 vuotta pelannut Sirpa vei poikansa tyttöystävän Marian ensimmäiselle golfkierrokselle. Katso videolta parivaljakon tunnelmia ennen yhteistä pelipäivää! Lähde sinäkin kaverin, anopin tai naapurin kanssa kokeilemaan lajia Kansallisen Golfviikon aikana 5.-11.6! Löydät kaikki viikon tapahtumat alueittain osoitteesta: www.golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Suomen Golfliitto 27. toukokuuta 2017