Perheen kesken

 

Laatuaikaa perheen kesken

Kutsumme mukaan ukit, isät ja poikaystävät, mummit, vaimot ja tyttöystävät, lapset ja lapsenlapset huippuhauskoihin ja iloisiin tapahtumiin, joita järjestetään golfseuroissa ja seurojen ulkopuolella kauden aikana ympäri Suomea.

”Lämpöinen tuulahdus mereltä, maistuva lounas lautasella picnik-huovalla istuen ja katsellen, kun oma tyttöystävä kokeilee puistogolfia ensimmäisen kerran.”

”Ihana selfie-kuva kolmesta sukupolvesta pimeneviin iltoihin ensimmäisestä perheen golfin Afrikan tähti-pelistä mummin ja ukin puhelimessa.”

”Uuden miniän helisevä nauru Perhe mukaan – Golf tutuksi tapahtumasta videoituna vieraille esittelyyn.”

”Sata tykkäystä – Kulmakunnan lapsenkekkerit perheiden kanssa hauskassa perhe tapahtumassa läheisessä golfseurassa.”

”Lapseni ihastuttava kommentti: Isi ja äiti, tänään oltiin yhdessä!”

Monet ikimuoistoiset tarinat toteutuvat tämä vuonna meidän kanssa golfin parissa! Tulkaa mukaan nauttimaan! #muntapapelata

Kansallinen Golfviikko 9.6.-16.6.

Golf on mahtava laji täynnä erilaisia tapoja harrastaa. Golfviikolla pelaajia ja heidän tarinoitaan esitellään videoin ja kuvien kautta – mikä on sinun #muntapapelata? Tapahtumia järjestetään ympäri maata koko viikon ajan, tule tutustumaan lajiin yksin, kaverin tai perheen kanssa!

Golfviikko tarjoaa loistavan tilaisuuden tuoda perheen jäsenet ja tuttavat mukaan tutustumaan golfin upeaan maailmaan innostavien tapahtumien puitteissa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi! Kansallisella golfviikolla 9.6.-16.6.2019 ympäri Suomea järjestetään mukavia ja innostavia tapahtumia.

Viikon aloittaa valtakunnallinen Naisten sunnuntai 9.6.2019, jonka tavoitteena on järjestää iloisia ja mukavia tutustumistilaisuuksia mahdollisimman monessa seurassa ympäri Suomea. Tilaisuuksia tullaan järjestämään kauden aikana muulloinkin. Katso golfviikon tapahtumat golf.fi/golfviikko.

Kaveri / perhe mukaan – golf tutuksi

Tutustumistilaisuuksissa on mukava tunnelma. Kaveri mukaan – golf tutuksi tilaisuuksien tutustujat näkevät, mitä golfkentällä käytännössä tapahtuu ja halutessaan voivat kokeilla lajia myös kentällä tai greenillä.

Ota haaste vastaan ja tule mukaan kaverisi kanssa. Anna hienolle lajille mahdollisuus ihastuttaa Hänet!

Lisää kierroksia parempi kunto – Pelaa 100

100 pistettä on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska haaste, jonka tavoiteena on aktivoida golfareita, ensisijaisesti naisia, pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana. Mukaan osallistuva pelaaja:

Jättää tasoituskortin aiempaa useammin kesän aikana
Pelaa aiempaa useampia kierroksia kesän aikana
Pelaamisen myötä todennäköisesti myös pelikokemus paranee ja sitoutuminen golfiin lisääntyy
Bonuksena aktiivinen tasoitus (neljän jätetyn kortin jälkeen)
Sadan pisteen keräämiseen voi osallistua kuka tahansa golfari.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan golfia säännöllisesti pelaavien henkilöiden elinajanodote pitenee peräti viidellä vuodella. Jo noin 2–3 kierroksella golfia viikossa voit siis elää huomattavasti pidempään!

Kierrä 20 – uusi aktivointihaaste

HAASTAMME LADYT PELAAMAAN 20 KIERROSTA TÄLLÄ KAUDELLA!

Golfissa otetaan käyttöön kaudella 2020 maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä. Jatkossa tasoitus lasketaan 20 viimeisen tuloskortin perusteella siten, että tasoitus muodostuu kahdeksan parhaan tuloksen keskiarvosta.

KIERRÄ 20 on hauska henkilökohtainen haaste, jonka tavoitteena on aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana, saamaan kokoon tasoitukseen tarvittavat 20 kierrosta ja aktivoimaan samalla tasoituksensa. Kaudella 2019 aktiiviseen tasoitukseen riittää vielä neljä jätettyä korttia kauden aikana.

Pelaa 20 kierrosta (9 tai 18 reikää) kauden 2019 aikana ja kun kaikki 20 kertaa on pelattu, ilmoita kierrokset www.ladygolf.fi -sivuston alla olevan linkin kautta.

Aktivointihaaste on käynnissä 01.05. – 31.10.2019. Kaikkien kierroksensa ilmoittaneiden kesken on jaossa upeita yhteistyökumppaneidemme arpajaispalkintoja. Arvonta suoritetaan marraskuussa.

Tervetuloa mukaan kiertämään ja nauttimaan pelistä! KIERRÄ 20 #muntapapelata

Koko verkosto mukana – ole sinäkin

Suomen golfseurojen ladykapteenit ja naistoimikunnat yhdessä juniori- ja senioritoimikuntien kanssa ovat aktiivisesti mukana kehittämässä ja toteuttamassa mukavia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä opetusta perheille ympäri Suomea. He antavat mielellään lisätietoa paikallisista tapahtumista ja aikatauluista. Autamme mielellämme, jos kaipaat apua. Ota yhteyttä meihin.

Golf on harrastuksena aikaa perheelle! Huomaamatta kunto kohenee, ystävät lisääntyy ja kentällä viihtyy koko perhe.

Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!