Perheen kesken

 

Laatuaikaa perheen kesken

Kutsumme mukaan ukit, isät ja poikaystävät, mummit, vaimot ja tyttöystävät, lapset ja lapsenlapset huippuhauskoihin ja iloisiin tapahtumiin, joita järjestetään golfseuroissa ja seurojen ulkopuolella kauden aikana ympäri Suomea.

”Lämpöinen tuulahdus mereltä, maistuva lounas lautasella picnik-huovalla istuen ja katsellen, kun oma tyttöystävä kokeilee puistogolfia ensimmäisen kerran.”

”Ihana selfie-kuva kolmesta sukupolvesta pimeneviin iltoihin ensimmäisestä perheen golfin Afrikan tähti-pelistä mummin ja ukin puhelimessa.”

”Uuden miniän helisevä nauru Perhe mukaan – Golf tutuksi tapahtumasta videoituna vieraille esittelyyn.”

”Sata tykkäystä – Kulmakunnan lapsenkekkerit perheiden kanssa hauskassa perhe tapahtumassa läheisessä golfseurassa.”

”Lapseni ihastuttava kommentti: Isi ja äiti, tänään oltiin yhdessä!”

Monet ikimuoistoiset tarinat toteutuvat tämä vuonna meidän kanssa golfin parissa! Tulkaa mukaan nauttimaan perheen kesken!

Kansallinen Golfviikko 10.6.-17.6.

Golfviikko tarjoaa loistavan tilaisuuden tuoda perheen juniorit mukaan tutustumaan golfin upeaan maailmaan innostavien tapahtumien puitteissa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi! Kansallisella golfviikolla 10.6.-17.6.2018 ympäri Suomea järjestetään mukavia ja innostavia tapahtumia perheen nuorille.

Viikon aloittaa valtakunnallinen Naisten sunnuntai 10.6.2018, jonka tavoitteena on järjestää iloisia ja mukavia tutustumistilaisuuksia naisille ja perheille mahdollisimman monessa seurassa ympäri Suomea. Tilaisuuksia tullaan järjestämään kauden aikana muulloinkin. Katso golfviikon tapahtumat golf.fi/golfviikko.

Kaveri / perhe mukaan – golf tutuksi

Tutustumistilaisuuksissa on mukava tunnelma. Kaveri / perhe mukaan – golf tutuksi tilaisuuksien tutustujat näkevät, mitä golfkentällä käytännössä tapahtuu ja halutessaan voivat kokeilla lyömistä myös kentällä tai greenillä.

Ottakaa haaste vastaan ja tulkaa mukaan perheenne ja kaverienne kanssa. Antakaa hienolle lajille mahdollisuus ihastuttaa Teidät!

Lisää kierroksia parempi kunto – Pelaa 100

100 pistettä on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska kisa, jonka tavoite on aktivoida golfareita, ensisijaisesti naisia, pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana. Mukaan osallistuva pelaaja:

  • Jättää tasoituskortin aiempaa useammin kesän aikana
  • Pelaa aiempaa useampia kierroksia kesän aikana
  • Pelaamisen myötä todennäköisesti myös pelikokemus paranee ja sitoutuminen golfiin lisääntyy
  • Bonuksena aktiivinen tasoitus (neljän jätetyn kortin jälkeen)

Sadan pisteen keräämiseen voi osallistua kuka tahansa golfari.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan golfia säännöllisesti pelaavien henkilöiden elinajanodote pitenee peräti viidellä vuodella. Jo noin 2–3 kierroksella golfia viikossa voit siis elää huomattavasti pidempään!

Koko verkosto mukana – ole sinäkin

Suomen golfseurojen ladykapteenit ja naistoimikunnat yhdessä juniori- ja senioritoimikuntien kanssa ovat aktiivisesti mukana kehittämässä ja toteuttamassa mukavia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä opetusta perheille ympäri Suomea. He antavat mielellään lisätietoa paikallisista tapahtumista ja aikatauluista. Autamme mielellämme, jos kaipaat apua. Ota yhteyttä meihin.

Golf on harrastuksena aikaa perheelle! Huomaamatta kunto kohenee, ystävät lisääntyy ja kentällä viihtyy koko perhe.

Olette sydämellisesti tervetulleita  mukaan!