Parempi kunto, vankempi terveys, jopa lisää elinvuosia

Tänä vuonna olemme kaikki Kansallisen Golfviikon tähtiä. Golfviikko tarjoaa loistavan tilaisuuden tuoda perheenjäsenet, ystävät tai naapurit mukaan tutustumaan golfin upeaan maailmaan innostavien tapahtumien puitteissa. #muntapapelata

Oletpa sitten pidempään lajin parissa viihtynyt tai vasta aloittamisesta haaveileva pelaaja, toivotamme sinut mukaan kauden iloisiin tapahtumiin.

Sinustako golfari?

Olet ehkä kuullut, että golfiin jää helposti koukkuun.

Se on totta. Mikäli golfista innostuu, seurauksena voi olla paljon liikuntaa raittiissa ulkoilmassa, parempi yleiskunto ja terveys sekä uusia ystäviä. 

Golf tekee hyvää sekä keholle että mielelle. 

Liikkuminen vehreässä ympäristössä irrottaa tehokkaasti ajatukset arkiasioista. Golf on matalatehoista, pitkäkestoista kävelyliikuntaa, josta terveys hyötyy monin eri tavoin.

Golfin terveysvaikutuksia on tutkittu paljon sekä Suomessa että muualla.  Säännöllisesti golfia harrastavilla mm. kestävyyskunto paranee, sydämen syke laskee ja kehon rasvaprosentti pienenee.

Ruotsissa tehty laaja tutkimus päätyi siihen, että golfareiden kuolleisuus on 40% muuta väestöä alhaisempi, mikä keskimäärin tarkoittaa viittä elinvuotta lisää.

Eikö se ole kallista?

Golfin imago kalliin lajina juontuu ajoilta, jolloin pelaamaan päästäkseen piti ostaa osake golfkentältä. Enää näin ei ole. Jäsenyys golfseurassa maksaa muutamia kymppejä, välineitä voi ostaa käytettynä.  Golfkierroksista maksat silloin, kun pelaat.

Anna golfille mahdollisuus

Golfkentillä ympäri Suomea järjestetään naisille tutustumistilaisuuksia, joissa pääset itse kokemaan, millainen laji on kyseessä.  Tule mukaan ja anna hienolle lajille mahdollisuus ihastuttaa sinut!

9.6.-16.6.2019 vietetään kansallista golfviikkoa ja 9.6.2019 Naisten Sunnuntaita teemalla #muntapapelata. Useilla Suomen golfkentillä järjestettiin mukavia tapahtumia perheille ja naisille. Useat tuhannet kokeilivat ja ihastuivat lajiin edellisten vuosien Naiset Ensin- ja Perheen kesken-tapahtumissa. Tule sinäkin!

Luettelon kentistä, joilla tutustumispäiviä järjestetään, löydät osoitteesta golf.fi/golfviikko.  Useat kentät järjestävät tutustumispäiviä myös muina ajankohtina. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät kentältä!