Naru- tai serpentiinikisa

Tapahtuman / kisan nimi: Naru- tai serpentiinikisa

Kisan idea / pelimuoto:
Joukkuekisa (tasoituksellinen lyöntipeli), joukkueelle annetaan tasoituksen mukainen määrä narua tai serpentiiniä mukaan. Narua voidaan käytää hyväksi pelin aikana parantaakseen suoritusta. Narua anntetaan esimerkiksi 1 cm per tasoituspiste. Jos joukkueen tasoitus on 10 saa joukkue 10 cm narua mukaansa. Riippuen joukkueiden tasoituksista voi narun määrä olla myös jotain muuta esim. 10 cm per tasoitus
Kannattaa pyytää joukkue ottamaan omat sakset mukaan narun leikkaamista varten.

Kisan kulku / pelin säännöt:
Joukkuepeli (2-4 pelaajaa). Tasoituksellinen lyötipeli. Kilpailuun annetaan joukkueelle narua tai serpentiiniä kisaan mukaan joukkueen tasoituksen verran. Esimerkiksi 1 cm per tasoitus. Narua voidaan käyttää pelissä oman harkinnan mukaan. Esimerkiksi, jos pallo on jäänyt 2 cm päähän reiästä, narun avulla voidaan pallo siirtää reikään ilman lyöntiä. Jos narua käytetään 2 cm, leikataan käytön jälkeen narusta 2 cm pala pois. Samoin palloa voidaan siirtää narun avulla pois esteestä, outista tai parantaa muuten pallon paikkaa.
Narukilpailu on lyöntipeli. Pelaajat saavat tasoitusta vastaavan määrän narua. Pelin aikana pari saa parantaa pallonsa asemaa (lähemmäksi reikää, tulla esteestä pois jne). Narusta leikataan aina siirretyn matkan verran pois. Pelaajilla ei ole muuta tasoitusta kuin naru. Pelaajien käyttämä lyöntimäärä on heidän tuloksensa.