Etusivu

Finaali

Kummassakin joukkueessa on 24 pelaajaa ja neljä varapelaajaa. 2018 karsintakisojen perusteella joukkueissa pelaavat seuraavat pelaajat:

Lännen joukkue

Karsintakisoista Lännen joukkueeseen ovat selvinneet 6/2018 mennessä:

Ulla Heinonen PGC

Katri Hynninen PGC

Kati Keskitalo SGC

Tuija Kiviaho YG

Erja Niemi UGK

Susanna Nurmi YG

Tuula Vesala AGN

Idän joukkue

Nimetään karsintakisojen tuloksien perusteella

Pelimuoto 2 x 18 reikää, joukkuekilpailu.

Kilpailumuotona tasoitukseton reikäpeli

1. päivä, ”Four Ball Best Ball”

2. päivä, ”Foursome”

Kummankin joukkueen kapteeni nimeää kilpailijaparit ja pelijärjestyksen. Joukkueiden kapteeneina toimivat toimikunnan ennakolta nimeämät henkilöt. Finaalin kilpailupaikka: Vuorovuosina Itä- ja Länsi-Suomi. Ladygolftoimikunta neuvottelee kilpailukentän vuosittain.

Tasatulos: Yksittäiset ottelut voivat päättyä tasatulokseen.

Joukkuekilpailun päättyessä tasatulokseen viimeisen ottelun päätyttyä ratkaistaan voittaja ”sudden death” menettelyllä. Kapteenit valitsevat joukkueensa peliparin ja pelimuotona on foursome. Paikallinen kilpailutoimikunta määrittää tällöin pelattavat reiät. Kilpailussa noudatetaan reikäpelisääntöjä.

Gloria LadyCup finaali pelataan Lakeside Golfissa Sastamalassa Tampereen läheisyydessä perjantaina 20.7.- lauantaina 21.7.2018. Vuonna 2019 finaali pelataan Itä-Suomessa.

Perjantain 20.7.2018 finaalitapahtuma alkaa joukkueiden kokoontumisella, kapteenien infolla ja peliasujen jakamisella kello 9.00 Lakeside golfissa. Tämän jälkeen on ryhmäkuvaus. Perjantain pelipäivän jälkeen on juhla-illallinen hotellissa, johon joukkueet majoittautuvat. Lauantain kilpailu alkaa kello 10.00. Palkintojen jako on ruokailun jälkeen.