Finaali

Kummassakin joukkueessa on 24 pelaajaa ja neljä varapelaajaa.

Pelimuoto 2 x 18 reikää, joukkuekilpailu.

Kilpailumuotona tasoitukseton reikäpeli

1. päivä, ”Four Ball Best Ball”

2. päivä, ”Foursome”

Kummankin joukkueen kapteeni nimeää kilpailijaparit ja pelijärjestyksen. Joukkueiden kapteeneina toimivat toimikunnan ennakolta nimeämät henkilöt.

Finaalin kilpailupaikka: Vuorovuosina Itä- ja Länsi-Suomi. 

Tasatulos: Yksittäiset ottelut voivat päättyä tasatulokseen.

Joukkuekilpailun päättyessä tasatulokseen viimeisen ottelun päätyttyä ratkaistaan voittaja ”sudden death” menettelyllä. Kapteenit valitsevat joukkueensa peliparin ja pelimuotona on foursome. Paikallinen kilpailutoimikunta määrittää tällöin pelattavat reiät. Kilpailussa noudatetaan reikäpelisääntöjä.

20. Gloria LadyCup juhlavuoden finaali järjestetään upeassa Kytäjä Golfissa perjantaina 2.8.- lauantaina 3.8.2019. Vuonna 2020 finaali pelataan Länsi-Suomessa.

Perjantaina finaalitapahtuma alkaa joukkueiden kokoontumisella, kapteenien infolla ja peliasujen jakamisella kello 9.00. Tämän jälkeen on ryhmäkuvaus. Perjantain 2.8. pelipäivän jälkeen on juhla-illallinen Primehotelsin Hotelli Sveitsissä, johon joukkueet majoittautuvat. Osoite Hotelli Sveitsiin on Härkävehmaankatu 4, HYVINKÄÄ ja puhelin +358 (0)19 45881. Lauantain kilpailu alkaa kello 10.00. Palkintojen jako on ruokailun jälkeen.