Uusi Vetovoima-uutiskirje lähetetty – lue tästä!

Esipuhe

Yhdessä olemme enemmän

Vetovoima = lajin aloittamisesta ja parissa pysymisestä elinvoimaa golfyhteisöön. Elinvoiman perustana ovat pelaajat – kaikenikäiset, -näköiset ja -kokoiset. Golfin upeus on sen monipuolisuudessa. Se sopii kaikille, mistä todisteena on jo yli 140 000 erilaista tapaa pelata. #muntapapelata

Yhteistyöllä löydetään lisää!

Vetovoima-uutiskirje kolahtaa sähköpostiisi 5-6 kertaa vuodessa, tarkoituksena jakaa infoa, materiaalia sekä parhaita käytäntöjä ympäri maata, kannustaa ja antaa ideoita. Uutiskirje lähetetään seuratoimijoille, kapteeneille, juniori-, seniori- ja naisvastaaville ja niille, jotka yhteisössä vastaavat lajin aloittamisesta.

Jos haluat muokata yhteisösi vetovoimakirjeen vastaanottajia, otathan yhteyttä Johanna Ahtiin, johanna.ahti@golf.fi

Ladytoiminta kehittyy

Kirsi Erofejeff-Engmanista tulee Ladygolfin vastuuvetäjä Golfliitossa 1.1.alkaen, ja naisten alueelliset strategiatyöryhmät sekä ladykapteeniverkosto jatkavat edelleen upeaa toimintaansa hänen koordinoimanaan.

Kaudella 2020 Ladygolf-toimikunta yhdistyy osaksi uutta lajin aloittamisen toimikuntaa. Mukaan tulee toimijoita myös junioreista ja senioreista, jolloin saamme kaikki yhteistyöhön saman asian taakse – kuinka houkuttelemme lisää pelaajia golfin pariin.

Gloria Lady Cup pelattiin kesällä 20. kerran, ja kausi jää tällä erää viimeiseksi. Kilpailukiertue on nojannut suurilta osin vapaaehtoistoimijoiden panokseen ja nyt on kiitosten aika. Suuri kiitos kilpailun tekijätiimille ja tietysti myös pelaajille!

Vetovoimatiimi esittäytyy

Suomi Golfin tukitiimi – Antti Hiltunen, Aarni Nordqvist, Sami Övermark ja Jari Koivusalo – kohtasi vuonna 2019 kaikki maan golfyhteisöt. Tavoitteena oli auttaa yhteisöjä onnistumaan oman toimintansa kehittämisessä ja tiivistää yhteistyötä Golfliiton kanssa.

Isoimpana yhtäläisyytenä tapaamisissa ympäri Suomen nousi esiin uusien pelaajien rekrytointi ja lajin aloittaminen.

Tukitiimitoiminta jatkuu golfyhteisöissä ensi vuonna oman yhteyshenkilön kanssa, mutta lisäksi lajin vetovoimaan panostetaan perustamalla tehokehittämisen projektiryhmä. Tehokehittämisen seurakäynnit käynnistyvät heti vuoden alusta.

Samalla vetovoimatiimi eli entinen seuratoimintayksikkö vahvistuu uusilla asiantuntijoilla – vuoden alusta lajin vetovoimatiimin muodostavat Mika Hollo, Kirsi Erofejeff-Engman ja Johanna Ahti. Mika Hollo jatkaa ansiokasta työtään junioritoiminnan kehittämisen parissa Kirsin keskittyessä naisten ja Johannan senioreiden toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen seuroissa. Tiimi on seuroja varten – tukena, apuna ja sparraajana.

Lisätietoa,
Mika Hollo, mika.hollo@golf.fi
Kirsi Erofejeff-Engman, kirsi.erofejeff-engman@golf.fi
Johanna Ahti, johanna.ahti@golf.fi

Sami Övermark siirtyy Golf Pirkkalaan

Sami Övermark siirtyy vuoden vaihteessa Golf Pirkkalaan jatkamaan työtään Suomi Golfin parissa. Samilla on takanaan pitkä ura Golfliitossa ja hänen panoksensa Suomen golfyhteisöjen kehittämisessä on ollut merkittävä. Samin vastuualueena Golfliitossa on ollut golfyhteisöjen kehittämisen lisäksi myös lajin aloittaminen, lajin parissa pysyminen sekä koulutus. Samin tukitiimiyhteisöt jaetaan ja uusi yhteyshenkilö kontaktoi ne.
Kiitos Sami!

Golfyhteisöjen tehokehittäminen – mukaan valitut seurat julkaistu

Tammikuussa 2020 käynnistyy lajin vetovoiman tehokehittämisprojekti, johon valittiin 30 golfyhteisöä hakemusten perusteella. Tarkoituksena on muovata golfyhteisön rakenteita niin, että lajin aloittaminen ja sen parissa pysyminen on olennainen osa yhteisön toimintaa ja rakenteita. Lisäksi golfyhteisölle luodaan oma aloittamisen polku ja siihen liittyviä tukitoimintoja kuten markkinointia.

Yhteisöjen kehittymistä seurataan ja tarkastellaan sekä laitetaan parhaita käytäntöjä jakoon muille yhteisöille. Projekti alkaa tammikuussa 2020 ja päättyy vuoden lopussa.
Seurat ja koko juttu TÄSTÄ.

Ladykapteenien ja seuratoimijoiden päivä 18.1.2020

Tammikuun perinteinen Ladykapteenien päivä kehittyy – jatkossa tavataan kaikkien seuratoimijoiden voimin! Tällä halutaan rohkaista yhteistyöhön, joten tervetulleita ovat ladykapteenien lisäksi myös juniori- ja seniorivastaavat, kapteenit ja klubitoimijat tai kuka teidän yhteisössä toimiikaan uusien pelaajien parissa.

Tänä vuonna teemana on toimintatapojen uudistaminen sekä lajin aloittaminen ja sen parissa pysyminen. Esittelyssä on luonnollisesti myös maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä (WHS), uudistunut Vetovoimatiimi ja kauden P1-tilastot asiakaskokemuksen kannalta.

Aika: Lauantai 18.1. klo 9-17
Paikka: Sokos Radisson Blu Royal hotelli, Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki
Hotelliin on varattu 20 huoneen tarjouskiintiö. Jokainen varaa tarpeen mukaan itse majoituksen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 6.1.2020!

Perjantaina 17.1.2020 järjestämme vapaamuotoisen tapaamisen halukkaille klo 18.30 erikseen ilmoitettavassa ravintolassa omakustanteisesti. Ilmoitamme ilmoittautuneille erikseen paikasta, kun osallistujamäärä on selvillä.

Sydämellisesti tervetuloa! Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Golfmessut 28.2.-1.3.2020

Golfmessut osuvat tänä vuonna karkauspäivän viikonloppuun, golfkausi polkaistaan siis käyntiin 28.2.- 1.3.2020. Vetovoimatiimi ja muutkin toimijat ovat tavattavissa messuilla Suomi Golfin osastolla, nähdään siellä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoriassa Tiedotteet