Ladykapteenien ja seuratoimijoiden päivä 18.1.2020

Tammikuun perinteinen Ladykapteenien päivä kehittyy – jatkossa tavataan kaikkien seuratoimijoiden voimin! Tällä halutaan rohkaista yhteistyöhön, joten tervetulleita ovat ladykapteenien lisäksi myös juniori- ja seniorivastaavat, kapteenit ja klubitoimijat tai kuka teidän yhteisössä toimiikaan uusien pelaajien parissa.

Tänä vuonna teemana on toimintatapojen uudistaminen sekä lajin aloittaminen ja sen parissa pysyminen. Esittelyssä on luonnollisesti myös maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä (WHS), uudistunut Vetovoimatiimi ja kauden P1-tilastot asiakaskokemuksen kannalta.

Aika: Lauantai 18.1. klo 9-17
Paikka: Sokos Radisson Blu Royal hotelli, Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki
Hotelliin on varattu 20 huoneen tarjouskiintiö. Jokainen varaa tarpeen mukaan itse majoituksen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 6.1.2020!

Perjantaina 17.1.2020 järjestämme vapaamuotoisen tapaamisen halukkaille klo 18.30 erikseen ilmoitettavassa ravintolassa omakustanteisesti. Ilmoitamme ilmoittautuneille erikseen paikasta, kun osallistujamäärä on selvillä.

Sydämellisesti tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Kategoriassa Kilpailut