Pelaa 100 aktivointihaaste alkoi vauhdikkaasti – onnea ensimmäisille voittajille

Pelaa 100 pistebogeypistettä on hauska aktivointihaaste, jonka tavoitteena on ensisijaisesti innostaa naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan samalla oma tasoitus jättämällä 4 tuloskorttia kauden aikana.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.09.2019 välisenä aikana ja sata pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet ladygolf.fi- sivuston kautta. Halutessaan pelaaja voi ilmoittaa pelaamansa sata pistettä useamman kerran kesän aikana.

Tarja Henriksson Nordcenter Golfista ja Sirpa Heiskanen Nokia River Golfista olivat tänä vuonna ensimmäiset 100 pisteen saavuttajat. Pelaa 100 alkoi vauhdikkaasti ja toukokuussa 144 osallistujaa lunasti itselleen ehkä ensimmäisen golfin kunniamerkin – kultaisen Pelaa 100 mitalin. Onnea kaikille mitalin saavuttaneille!

Ensimmäisessä arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Geijer Aila Pickala Golf

Kivinen Tiina Vanajalinna Golf

Laaksonen Anu Hyvinkään Golf

Reijonen Eija Tarina Golf

Saksman-Toikka Meeri Peuramaa Golf

Suopohja Sirkka Tapiola Golf

Valleala Heidi Jakobstads Golf

Paljon onnea voittajille.

Tule mukaan Pelaa 100-haasteeseen ja onnetar saattaa suosia sinua ihanilla palkinnoilla seuraavissa arvonnoissa.

Kategoriassa Tiedotteet