Gloria LadyCupin ensimmäiset karsintakisat on pelattu – onnea voittajille!

Gloria LadyCupin 20. juhlavuoden Idän ja Lännen ensimmäiset karsintakisat on pelattu – onnea voittajille!

Gloria LadyCupin 20. vuotisjuhlavuoden avasi 19.5. Sea Golf Rönnäsissä pelattu Gloria LadyCupin Idän osakilpailu Atopik Finland Ladies Open. 52 pelaajan kilpailussa finaalipaikan itselleen pelasivat Paula Stenman (SGR) ja Anja Jokinen (SGR). Päivän kruunasi Mariel Häkkisen holari väylällä 4. Paljon onnea kaikille!

Lännen ensimmäinen osakilpailu pelattiin 26.5. Pickala Golfin Balmuir Ladies Openissa. Sateisen kylmässä säässä 103 osallistujan joukosta voittajiksi upeilla suorituksilla pelasivat Lehto Eija (HirG) ja Johanna Pursiainen (PGC). Johanna liittyy ensimmäisenä Kytäjällä pelattavaan Lännen finaalijoukkueeseen. Paljon onnea kaikille voittajille sekä urhoollisille pelaajille!

Lyöntipeli (HCP 0-18,4)
1 Lehto Eija (HirG)
2 Soukka Maili (StLG)
3 Koskinen Veera (TGK)
4 Beilinson Sanna (PGC)
5 Vuorinen Satu (SGC)

Pistebogoy (HCP 18,5-36)
1 Pursiainen Johanna (PGC)
2 Rautala Anne (PGC)
3 Sotkas Sari (PGC)
4 Gröhn Inga (PGC)
5 Brooke Leena (PGC)

Erikoiskilpailut:
Lähimmäs lippua väylä 3: Heidi Enne
Lähimmäs lippua väylä 15: Sonja Hilvo
Pisin draivi väylä 13: Jannika Eskeli

Kategoriassa Tiedotteet