Gloria LadyCup kiertueen pisteranking 1.6.2019

Gloria LadyCup on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille naisamatööripelaajille, joilla on Suomen Golfliittoon kuuluvan golfseuran jäsenyys ja virallinen kilpailutasoitus. Karsintakilpailuja pelataan sekä idän että lännen puolella 14 kappaletta seurojen omien naisten avointen kilpailujen yhteydessä. Kilpailuissa on kaksi sarjaa ja molemmista sarjoista pääsee karsintakilpailun järjestävän alueen (länsi/itä) paras pelaaja suoraan oman alueensa Gloria LadyCup –finaalijoukkueeseen. Muut pelaajat saavat karsintakilpailusta itselleen rankingpisteitä sijoituksensa mukaisesti, myös niin, että lännen pelaaja voi saada pisteitä idän osakilpailusta ja toisin päin. Finaali pelataan 2.8.-3.8.2019 Kytäjä Golfissa.

Gloria LadyCup pelaajainfo:Gloria LadyCup pelaajainfo 2019

Pelaajat saavat jokaisesta pelaamastaan karsintakilpailusta itselleen rankingpisteitä seuraavasti:

  1. sija 100 pistettä, 2. sija 75 pistettä, 3. sija 50 pistettä, 4. sija 40 pistettä, 5. sija 30 pistettä, 6-10. sijat 20 pistettä, 11.-20. sijat 10 pistettä ja 21.-> sijat 5 pistettä

Pisteitä saadakseen pelaajan tulee pelata karsintakilpailu hyväksytysti loppuun saakka. Diskattu tai kilpailun keskeyttänyt pelaaja ei saa rankingpisteitä. Pisteet jaetaan karsintakilpailun lopullisen tulosluettelon mukaisesti. Pelaaja voi saada ranking-pisteitä sekä idän että lännen kilpailusta eli idän pelaaja voi osallistua lännen kilpailuun pisteitä saadakseen ja toisin päin. Pelaajan lopullinen rankinglista määräytyy sen mukaisesti, mihin karsintakilpailun sarjaan hän on viimeiseksi osallistunut tasoituksensa mukaisesti. Pelaajan aiemmin saadut rankingpisteet siirtyvät uudelle listalle, mikäli sarja vaihtuu kauden 2019 Gloria LadyCup -karsintakilpailujen aikana.

Mikäli pelaaja ei halua osallistua karsintapisteiden keräämiseen ja finaaliin, tulee hänen ilmoittaa siitä karsintakisailmoittautumisen yhteydessä. Järjestävä seura informoi nämä henkilöt Ladytoimikunnalle. Suomen Golfliiton kilpailujen osallistujaluettelot, lähtöajat, tulokset ja tilastot voidaan julkaista tiedotusvälineissä, Internetissä sekä liiton omissa julkaisuissa.

Lännen ja idän joukkueisiin pääsee rankingpisteillä 10 pelaajaa. Kaikkien Gloria LadyCup -karsintakilpailujen jälkeen rankinglistasijoituksen ratkaisee tasapistetilanteessa: 1. parempi yksittäisestä karsintakilpailusta saatu pistemäärä 2. pelattujen karsintakilpailujen määrä 3. tarkka tasoitus viimeisen karsintakilpailun jälkeen 4. arpa. Kapteeneilla on oikeus käyttää ns. kapteenin valintaa, mikäli joku rankinglistan pelaajista ei ota finaalipaikkaa vastaan.

Kaksipäiväisessä finaalissa Lännen ja Idän joukkueissa on 24 pelaajaa.

Tilanne 1.6.2019 Gloria LadyCupin kiertueen rankingissa on seuraava:

Länsi

Itä

Kategoriassa Tiedotteet