Pelaa 100 haasteessa pelattiin yli 8000 kierrosta kahden vuoden aikana – onnea voittajille

Yli 8000 kierrosta kahden vuoden aikana

Pelaa 100 oli Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska henkilökohtainen ohjelma, jonka tavoitteena oli saada harrastuksen aloittaneet ja vähän golfia pelanneet tutustumaan lajiin. Lisäksi tavoitteena oli aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kauden aikana ja aktivoimaan samalla oma tasoituksensa. Tämän pystyi tekemään Pelaa 100-kierroksien yhteydessä. Sataa pistettä kerättiin omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä tuli täyteen.

Pelaa 100 aloitettiin 2017 Suomi 100-juhlavuotena. Kahden vuoden aikana ohjelmaan osallistuttiin lähes 1600 kertaa. Yksi lähetetty kortti vaati noin 3-7 pelikertaa, joten Pelaa 100 -kierroksia pelattiin kahden vuoden aikana reilusti yli 8000 kappaletta eri puolella Suomea.

Viimeisen arvonnan voittajat – onnea

Tämän kauden viimeinen arvonta on suoritettu ja onnelliset voittajat ovat:

Heikkilä Virpi, Raahentienoon Golf
Heinonen Taina, Kullo Golf Club
Heiskanen Anne, Golf-Porrassalmi
Kaukua Virva, Tuusulan Golfklubi
Kokko Leena, Suur-Helsingin Golf
Korhonen Pia, Hyvinkään Golf
Leppänen Ritva, Tapiola Golf
Montonen Päivi, Anola Golf Club
Ojala Sari, Hartolan Golfklubi
Salo Kirsi, Hiekkaharju Golf
Skyttä Eija, Vihti Golf Club
Suomela Hanna, Kankaisten Golf
Tulikoura Marja, Kaakon Golf
Tyrväinen Auli, Kartanogolf

Onnea voittajille ja kiitämme kaikkia Pelaa 100 tapahtumaan osallistuneita pelaajia ja alueellisten loppuhuipennusten emäntäkenttiä. 2019 on Ladygolfin 20-vuotisjuhlavuosi ja lanseeramme alkuvuodesta uuden haasteen naispelaajillemme.

Aurinkoisia ja mukavia kierroksia sekä ihanaa kauden jatkoa kaikille!

Sari Lönn
Ladytoimikunta

Kategoriassa Tiedotteet