Pelaa 100 onnelliset voittajat heinäkuussa. Pelaa 100 jatkuu vielä syyskuun loppuun – osallistu mukaan, lunasta mitali ja voita!

Heinäkuun voittajat on arvottu. Pelaa 100 jatkuu vielä syyskuun loppuun – osallistu mukaan, lunasta mitali ja voita!

Pelaa 100 pistettä on Golfliiton Ladytoimikunnan luoma hauska aktivointihaaste, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kauden aikana ja aktivoimaan tasoitus.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.9.2018 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan voi kerätä 100 pistettä useamman kerran kaudessa. 100 pistettä keränneet saavat 100 pisteen bägimitalin ja on mukana arvonnassa, jossa on jaossa upeita palkintoja yhteistyökumppaneiltamme.

Kauden aikana 100 pistettä keränneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elo- ja syyskuussa tuloksensa ilmoittaneiden kesken suoritetaan arvonta lokakuun toisella viikolla.

Kolmannessa arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä, jotka saavat Sokos Hotellien lahjoittamat pallopaketit ja teet kotiinsa:

Onnelliset voittajat
Filippa Belfrage, Kurk Golf
Päivi Juntunen, Nivalan seudun Golf
Maija Kainulainen, Lepaa Golf
Leena Peura, Hyvinkään Golf
Sirkku Vainio-Hynnilä, Etelä-Pohjanmaan Golf

Onnea voittajille!

 

Kategoriassa Tiedotteet