Pelaa 100 naisten loppuhuipennukset pelattiin Pirkkala – ja Kurk Golfissa 15.9.

Naisten Pelaa 100 loppuhuipennukset pelattiin lauantaina 15.9. Pirkkalassa ja Kurkissa – naurua, iloa ja onnistumisia!

Naisten Pelaa 100 loppuhuipennukset pelattiin lauantaina Pirkkalassa ja Kurkissa.

Suomen Golfliiton Ladygolfin ideoima Pelaa 100 loppuhuipennukset innostivat naisia iloiseen peliin Kurkissa ja Pirkkala Golfin naisille suunnattussa kauden päätöskisassa sekä Pelaa 100 loppuhuipennuksessa. Pirkkalassa loppuhuipennus pelattiin hauskana kolmen mailan ja putterin -kilpailuna pistebogeyna. Kisassa oli kolme sarjaa (hcp 0-18, 18,1-35,9, 36-54) sekä erikoiskilpailuja – loistavilla palkinnoilla! Kisan sarjojen voittajille ladykapteeni Anna Kalves jakoi palkinnot Balmuirilta, House of Elliottilta ja Viking Linelta sekä Pirkkalan yhteistyökumppaneilta. Kisan jälkeen ladyt nauttivat Bufferin maittavan lounaan.

Kurkissa pelimuotona oli henkilökohtainen pistebogey-kisa Lake- ja Valley-kentillä. Pelin jälkeen tarjoiltiin maittava ruoka jälkiruokineen.

Kurkin loppuhuipennuksen kolme onnellista voittajaa olivat 1. Mäkinen Merja, EGS, 2. Toivonen Vellamo, Kurk ja 3. Tammilahti Victoria, GG. Palkinnoksi he saivat Sensain ihanaa kosmetiikkaa, Levonon Yoga-tabletin ja House of Elliottin helmet. Lisäksi arvottiin osallistuneiden kesken Balmuirin ja Viking Linen antamat palkinnot. Ladytoimikunnasta Eeppo Haukka kertoi Pelaa 100 konseptista ja jakoi yhdessä Sari Lönnin kanssa palkinnot.

Kauden aikana Pelaa 100 aktivointihaasteen tavoitteena on totuttaa ja innostaa naispelaajia jättämään tuloskortteja, laskemaan pisteitä ja kauden lopulta tulla mukaan lopputapahtumiin. Yhteensä Pirkkalan ja Kurkin tapahtumissa oli mukana lähes 50 naista. Tapahtumapäivänä sää oli pilvinen ja sateen uhka oli olemassa – hieman syksyä jo ilmassa, mutta mukavan lämmintä.

Kentällä riitti tapahtumia ja eteen tuli myös monenlaisia sääntökysymyksiä, kun pelaajat tavoittelivat kauden parhaita osumiaan. Naurua, tsemppausta ja hymyä riitti loppuun asti.

Kiitos vielä kaikille reippaille osallistujille, kenttä oli täynnä upeaa naisenergiaa ja hymyt herkässä tällaisena erityisenä pelipäivänä!

Kategoriassa Tiedotteet