Jännittävän kaksipäiväisen Gloria LadyCupin 19. finaalin voitti ensimmäisellä jatkoreiällä Itä-Suomen joukkue

Onnea Itä-Suomen joukkue ja ensimmäisen pelipäivän tunnelmat Gloria LadyCupissa

Jännittävän kaksipäiväisen Gloria LadyCup finaalin voitti jatkoreiällä Itä-Suomen joukkue Lakeside Golfissa. Onnea voittajille upeasta suorituksesta!

Itä-Suomen joukkueessa 2018 pelasivat:

Kapteeni: Jaana Björkman

Doktar Benita KGV, Häkkinen Mariel HGK, Karhu Marja-Liisa KG, Karvonen Katriina IGS, Kassinen Henna KGV, Kinnunen Maria TGK, Kinnunen Pirjo Tarina, Koskinen Veera TGK, Lappalainen Virpi Tarina, Musakka Emma Tarina, Mäki Arja MeG, Mönkkönen Oili Tarina, Niemi Anita KosG, Poutiainen Maire KGV, Ranki Minna KosG, Rantasola Marjo PaG, Rauhala Sirpa HGK, Rintala Heidi MeG, Ropo Auli KosG, Salonen Jaana TGK, Vahvelainen Leila KyG, Valkjärvi Anne ViGS, Vuoksiala Riitta KyG ja Yrjönen Hannele IGS.

Gloria LadyCup on vuosittain järjestettävä Ryder Cup tyyppinen joukkuekilpailu, jossa vastakkain asettuvat Itä- ja Länsi-Suomen joukkueet. Molempiin joukkueisiin valittiin 12 karsintakilpailujen tulosten perusteella 24 naisedustajaa.

Länsi-Suomen joukkueessa pelasivat:

Kapteeni : Jetta Pilvi, Varakapteeni: Sirpa Ylitalo

Aalto Pia SGC, Anckar Carola ArGC, Domander Minna ArGC, Heinonen Ulla PGC, Hyvönen Kaija NRG, Keskitalo Kati SGC, Kiviaho Tuija YG, Knuuttila Hanna ERG, Lehtoviita Emmi LGV, Lindström Tuija PGC, Manninen Johanna LGV, Mäkinen Merja EGS, Niemi Erja UGK, Nurmi Susanna YG, Nurminen Anne SGC, Piispanen Auli ArGC, Pirilä Maija NRG, Salomaa Maarit NRG, Sintonen Eveliina SGC, Taivalsaari Leena TG, Tikkanen Tuula NRG, Vanha-aho Riikka HSGC, Vesala Tuula AGN, Vilen Teija LGV.

Ensimmäinen pelipäivä

Gloria LadyCup finaali pelattiin Lakeside Golfissa perjantaina 20.7.- lauantaina 21.7.2018. Kilpailua ennen kapteenit jakoivat joukkueilleen Catmandoon tyylikkäät pelipaidat. Tänä vuonna Itä pelasi valkoisissa ja Länsi mustissa paidoissa.

Lakeside Golfin kahvi/tee ja piirakka maistui ennen pelikierrokselle lähtemistä.

Ladygolfin yhteistyökumppani Sokos-Hotels oli teettänyt pelaajille omilla nimillä varustetut pallot ja teet kisaa varten. Ladygolf varusti pelaajat Naiset ensin merkkausmerkillä, jotka jaettiin kapteenien julkistaessa peliparit ensimmäisen päivän kisaan.

Ennen kilpailua otettiin yhteiskuva joukkueista.

Kilpailun ensimmäisenä päivänä perjantaina joukkueet pelasivat Bestball-reikäpelin haastavalla Pirunpellon kentällä, joka oli upeassa kunnossa.

Pelitaktiikkaa hiottiin yhteisvoimin.

Lähellä riehunut ukkoskuuro ei onneksi saapunut loppupäässä pelanneiden kiusaksi. Ensimmäisen päivän kutkuttava tilanne oli Lännelle 2 UP. Pelin jälkeen iltagaala järjestettiin Solo Sokos-Hotels Tornissa. Hotelli oli loihtinut nälkäisille pelaajille upean illallisen viinilasin kera.

Maittavan illallisen jälkeen oli luvassa odotettu arvonta, jossa palkintona oli yhteistyökumppaniemme upeita tuotteita:  Clickgearin kärryjä, Eccon golfkenkiä, Levonon Yoga-tabletteja, Sensain kosmetiikkaa, Sokos-Hotelsin 2 hengen hotelliyölahjakortteja sekä Balmuirin huonetuoksuja ja kynttilöitä.

Arvonnan jälkeen kapteenit kutsuivat vuorotellen lauantain Foursome-reikäpeliparit lavalle.

Keskiyön lähestyessä hotellihuoneen ihanat tyynyt kutsuivat pelaajia, kapteenien hioessa vielä Foursome-pelitaktiikoitaan.

Lauantain tunnelmat jatkuvat tiedotteessa nro 2.

 

Kategoriassa Tiedotteet