Jännittävän kaksipäiväisen Gloria LadyCupin 19. finaalin toisen päivän tunnelmia

Gloria LadyCupin finaali jatkui perjantain Länsi 2UP tilanteesta Foursome-pelillä lauantaina kello 10.00 alkaen Järvenrannassa Lakeside Golfissa.

Kenttä oli jälleen upeassa kunnossa ja tuomari oli mukana peliä ja ukkosen uhkaa seuraamassa. Viimeisten parien pelattua 9 reikää, pelissä pidettiin noin 15 minuutin tauko lähellä olevan ukkosen takia. Siirtyminen takaisin kentälle sujui hyvin ja peli pääsi jatkumaan. Aurinko ilmestyikin valaisemaan jännittävää peliä, mikä oli hyvin tasainen.

Pelipareilla oli kentällä mukavaa.

Palkintopöytä odotti voittajaa. Voittajat saivat Balmuirin ihanan Kid Mohair huivin ja Glorian vuosikerran. Toiseksi tulleet saivat House of Elliottin upeat helmet ja Glorian 1/2-vuosikerran.

Peliparien saapuessa maaliin tilanne oli kutkuttavan jännittävä, oliko mahdollisesti tulossa jatkoreiät?

Kun viimeisen lähdön Lännen joukkue voitti 18- reiän, tasoittaen heidän pelitilanteen tasaan, kilpailu päätyi ensimmäistä kertaa jatkoreille. Kapteenit nimesivät joukkueistaan kaksi pelaajaa tiukkaan ja hermoja koettelevaan jatkoreikätaistoon, joka pelattiin Foursome-reikäpelinä väylällä 18. Mariel Häkkinen ja Heidi Rintala Idän joukkueesta voittivat ensimmäisen jatkoreiän ja koko Gloria LadyCup finaali päättyi Idän upeaan voittoon! Paljon onnea koko joukkueelle!

Ennen palkintojen jakoa kaikki ladyt halusivat kiittää Lakeside Golfin henkilökuntaa ja Johanna Mäkelää upeista järjestelyistä ja ystävällisestä palvelusta. Kapteenit Jetta Pilvi ja Jaana Björkman kiittivät joukkueitaan upeista suorituksista ja tasaisesta jännittävästä pelistä.

Kilpailunjohtaja Sari Lönn ojensi voittajajoukkueen kapteenille Jaanalle kiertopalkinnon.

Ennen kotiin lähtöä otettiin vielä voittajakuvat!

Onnea Idän joukkue!

 

 

 

Kategoriassa Tiedotteet