Pelaa 100 pistettä aktivoi naisia pelaamaan – kesäkuun onnelliset voittajat on julkistettu

Pelaa 100 pistettä on Golfliiton Ladytoimikunnan luoma hauska aktivointihaaste, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan tasoitus.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä. Kesäkuussa 100 pistettä keränneitä oli useampi sata. Paljon onnea kaikille jo 100 pistettä keränneille pelaajille! Pelaa 100 mitali toimitetaan kotiin.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.9.2018 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan voi kerätä 100 pistettä useamman kerran kaudessa. 100 pistettä keränneet saavat 100 pisteen bägimitalin.

Kesän aikana 100 pistettä keränneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Toisessa arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Eija-Leena Arponen Peuramaa Golf

Minna Hyvärinen Loimijoki Golf 

Sari Kamila Vaasan Golf

Marja-Liisa Kankaala Virpiniemi Golf

Marja-Leena Lindfors Revontuli Golf

Ritva Mantila Master Golf

Johanna Vesanterä Oulun Golfkerho

Paljon onnea voittajille.

Pelaa 100 pistettä huipentuu syyskuussa pelattaviin kahteen alueelliseen pelitapahtumaan. Toinen pelataan Golf Pirkkalassa 2.9. ja toinen Kurk Golfissa 15.9.

Tulkaa mukaan Pelaa 100-pistettä kisaan!

Kategoriassa Tiedotteet