Pelaa 100 käynnistyi vauhdikkaasti – Onnea toukokuun mitalin saavuttaneille ja arvontavoittajille!

Pelaa 100 pistebogeypistettä on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska aktivointihaaste, jonka tavoite on ensisijaisesti innostaa naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan oma tasoitus jättämällä 4 tuloskorttia kauden aikana.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.09.2018 välisenä aikana ja sata pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet ladygolf.fi- sivuston kautta. Halutessaan pelaaja voi ilmoittaa pelaamansa sata pistettä useamman kerran kesän aikana.

100 pistettä -aktivointihaasteeseen tuloksen lähettäneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. 1.8.-30.9. tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Sirkka Suopohja Tapiola Golfista oli tänä vuonna ensimmäinen 100 pisteen saavuttaja. Pelaa 100 alkoi vauhdikkaasti ja toukokuussa n. 130 osallistujaa lunasti itselleen ehkä ensimmäisen golfin kunniamerkin – kultaisen Pelaa 100 mitalin. Onnea kaikille mitalin saavuttaneille!

Ensimmäisessä arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Petra Huujärvi, Himos-Patalahti Golf

Hanne Lahtinen, Mikkelin Golf

Helena Patja, Aurinko Golf

Elena Ruskovaara, Viipurin Golf

Päivi Räty, Nokia River Golf

Paljon onnea voittajille.

Pelaa 100 pistettä huipentuu syyskuun alussa pelattaviin kahteen alueelliseen pelitapahtumaan Pirkkala Golfissa 2.9. Tampereella ja 15.9. Kurk Golfissa Kirkkonummella.

Tule mukaan Pelaa 100-pistettä haasteeseen ja lunasta itsellesi golfmitali, joka lähetetään jokaiselle 100 pistettä keränneelle ja ne raportoinneelle ladylle kotiosoitteeseen!

Kategoriassa Tiedotteet