Naisten terveysliikuntapäivä Pickalassa 17.6.2018 – tule kokeilemaan golfia!

Golf 55+ -terveysliikuntahanke, Ladygolf ja Pickala Golf kutsuvat kaikki golfista kiinnostuneet ladyt mukaan naisten omaan terveysliikuntapäivään 17.6.2018. Luvassa on naisenergiaa täynnä oleva hyväntuulinen golfpäivä, jonka aikana tutustutaan lajiin erilaisten golfrastien avulla, keskustellaan terveydestä ja hyvinvoinnista ja nautitaan hyvästä seurasta.

Myös nykyiset naisgolfarit kutsutaan mukaan pelaamaan leikkimielistä terveysliikuntagolfia, jossa eniten askeleita kentällä ottanut pelaaja voittaa. Tässä kilpailussa ei pisteitä tai tasoituksia katsella vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Golfin lisäksi terveysliikuntapäivillä päästään kokeilemaan joogaa, tutustumaan House of Elliottin koruihin ja saadaan tärkeitä ravinto- ja hyvinvointivinkkejä terveysvalmentajalta.

Terveysliikuntapäivät tarjoavat loistavan tilaisuuden tutustua uuteen harrastukseen, joka tarjoaa onnistumisen tunteita, uusia ystäviä sekä luonnonläheistä liikuntaa. Oletpa sitten vasta lajia harkitseva tai vuosia golfia pelannut lady – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.golf55plus.fi/terveysliikuntapaivat

Kategoriassa Tiedotteet