Etusivu

Gloria LadyCup 2018 karsintakisat ovat käynnissä – tule mukaan nauttimaan!

Gloria LadyCup on golfaaville naisille tarkoitettu vuosittain järjestettävä Ryder Cup tyyppinen joukkuekilpailu, jossa vastakkain asettuvat Itä- ja Länsi-Suomen joukkueet. Molempiin joukkueisiin valitaan 12 karsintakilpailujen tulosten perusteella 24 naisedustajaa. Lisäksi jokainen karsintakisa on itsenäinen upea naisten avoin golftapahtuma, jossa on iloinen tunnelma ja jännittävät kilpailut upeine palkintoineen. Tule mukaan nauttimaan hienosta tapahtumasta!

Gloria LadyCup finaali pelataan tänä vuonna Lakeside Golfissa perjantaina 20.7.- lauantaina 21.7.2018 ja perjantain gaalaillallinen järjestetään Tampereella. Vuonna 2019 finaali pelataan Itä-Suomessa.

Tule mukaan nauttimaan mukavasta naisille tarkoitetusta kilpailukokonaisuudesta, jännittävästä joukkuefinaalista, hyvästä seurasta ja perjantain juhla-illallisesta. Kaikki finaaliin päässeet palkitaan upein palkinnoin! Varaa karsintakisapäivät jo kalenteristasi.

Joukkueet valitaan karsintakilpailujen osallistujista kahdessa eri sarjassa tuloksen perusteella.  Finaaliin pääsevät kummankin sarjan kaksi parasta pelaajaa omalta alueeltaan (Länsi- ja Itä-Suomi). Joukkuevalinnoista huolehtii kunkin joukkueen nimetty kapteeni tarvittaessa Ladygolftoimikunta apunaan. Tulosten perusteella kootaan vuonna 2018 alueiden joukkueet seuraavissa karsintakisoissa: 

Länsi-Suomi

26.5. Vilma Open Uudenkaupungin Golfklubi

27.5. Balmuir Ladies Open Pickala Golf

9.6.   Gloria LadyCup Lakeside Golf

30.6. Gloria LadyCup Archipelagia Golf

5.7.   Nokia River Rose

5.7.   Pentik Open Sarfvik Golf

Itä-Suomi

10.6. Gloria LadyCup Tarinagolf

16.6. Catmandoo Ladies Open Gloria LadyCup Messilä Golf

30.6. Koskigolf Gloria Ladies Open

30.6. Tuusula Ladies Open

8.7.   Kotkan Ruusu Kymen Golf

15.7. Saaran päivä Keimola Golf

Golfseurojen aluejaot löydät täältä: Aluejaot

Kategoriassa Kilpailut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*