2017 Naisystävällisin Golfyhteisö on Vuosaari – Onnea!

Vuosaari Golfin Ladykapteeni Tea Sahlberg ja Timo Holttinen ottivat vastaan 2017 Naisystävällisin Golfyhteisö-palkinnon. Palkinnon jakoivat Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen (oik.) ja Ladytoimikunnan puheenjohtaja Sari Lönn.

Vuosaari on Naisystävällisin Golfyhteisö 2017

Suomen Golfliitto palkitsi lauantaina 3.3.2018 Helsingissä Clarion Hotellissa järjestetyssä Suomen Golfgaalassa Vuosaari Golfin vuoden 2017 Naisystävällisimpänä Golfyhteisönä. Palkinto jaetaan sellaiselle yhteisölle, jossa naispelaajien mielestä kenttäyhteisössä on huomioitu naispelaajien tarpeet ja toiveet. Palkinto on nimetty Arja Siprosen mukaan. Sipronen on seitsenkertainen Suomenmestari ja Suomen ensimmäinen naisgolfammattilainen, joka pelasi Ladies European Tourin kisoja 1980-luvulla.

Palkinnon taustaa ja perusteluja:

Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön palkinto jaettiin neljännen kerran. Valinta suoritettiin laajan, kaikille Suomen naisgolfareille ja seurojen ladykapteeneille osoitetun arviointikyselyn perusteella.

Palkittavan golfyhteisön avuliaisuus ja ystävällisyys ovat huippuluokkaa. Seurassa kanssapelaajat ovat kivoja ja peliseura on motivoivaa. Porukka on rentoa eikä käveleviä sääntökirjoja kentältä löydy. Golfopetusta järjestetään erityisesti vain naisille ja naisille on omat facebook-sivut. Golfkentän hyvä sijainti mahdollistaa myös puolikkaan kierroksen.

Paljon onnea ja isot halit,

SGL naistoimikunnan puolesta

Sari Lönn

SGL:n naistoimikunnan puheenjohtaja

Kategoriassa Tiedotteet