Perheen kesken – teemavuosi

Naispelaajien määrän kasvattaminen strategisena tavoitteena

Suomen golfin strategiassa naispelaajien määrän kasvattaminen noin 10 000 uudella pelaajalla on nostettu yhdeksi strategiakauden 2016-2020 tavoitteeksi. Innostamalla uusia naispelaajia lajiin meidän on mahdollista lisätä myös junioreiden määrää ja saada golfista koko perheen harrastus. Sen takia vuoden 2018 teemana on perheen kesken.

Vuonna 2016 toimenpiteet keskittyivät tukemaan seuroja siinä käytännön työssä, jonka avulla naisia pyritään saamaan tutustumaan lajiin. Vuoden 2018 teemana on perheen kesken ja tänä vuonna perheet ovat myös Kansallisen Golfviikon loistavia tähtiä. Oletpa sitten pidempään lajin parissa viihtynyt tai vasta aloittamisesta haaveileva pelaaja, toivotamme sinut mukaan kesän iloisiin tapahtumiin. Luvassa on iloisia tapahtumia koko perheelle niin puistoissa kuin kentillä.

Kansallinen Golfviikko 10.6.-17.6.

Golfviikko tarjoaa loistavan tilaisuuden tuoda perheen jäsenet, ystävät tai naapurit mukaan tutustumaan golfin upeaan maailmaan innostavien tapahtumien puitteissa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi! Kansallisella golfviikolla 10.6.-17.6.2018 ympäri Suomea järjestetään mukavia ja innostavia tapahtumia tytöille ja naisille. Viikon aloittaa valtakunnallinen Naisten sunnuntai 10.6.2018, jonka tavoitteena on järjestää iloisia ja mukavia tutustumistilaisuuksia naisille ja perheille mahdollisimman monessa seurassa ympäri Suomea. Tilaisuuksia tullaan järjestämään kauden aikana muulloinkin. Katso golfviikon tapahtumat golf.fi/golfviikko.

Kaveri / perhe mukaan – golf tutuksi

Tutustumistilaisuuksissa on mukava tunnelma. Kaveri / perhe mukaan – golf tutuksi tilaisuuksien tutustujat näkevät, mitä golfkentällä käytännössä tapahtuu ja halutessaan voivat kokeilla lyömistä myös kentällä tai greenillä.

Ottakaa haaste vastaan ja tulkaa mukaan perheenne ja kaverienne kanssa. Antakaa hienolle lajille mahdollisuus ihastuttaa Teidät!

Lisää kierroksia parempi kunto – Pelaa 100

100 pistettä on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska kisa, jonka tavoite on aktivoida golfareita, ensisijaisesti naisia, pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana. Mukaan osallistuva pelaaja:

  • Jättää tasoituskortin aiempaa useammin kesän aikana
  • Pelaa aiempaa useampia kierroksia kesän aikana
  • Pelaamisen myötä todennäköisesti myös pelikokemus paranee ja sitoutuminen golfiin lisääntyy
  • Bonuksena aktiivinen tasoitus (neljän jätetyn kortin jälkeen)

Sadan pisteen keräämiseen voi osallistua kuka tahansa golfari.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan golfia säännöllisesti pelaavien henkilöiden elinajanodote pitenee peräti viidellä vuodella. Jo noin 2–3 kierroksella golfia viikossa voit siis elää huomattavasti pidempään!

Koko verkosto mukana – ole sinäkin

Suomen golfseurojen ladykapteenit ja naistoimikunnat yhdessä juniori- ja senioritoimikuntien kanssa ovat aktiivisesti mukana kehittämässä ja toteuttamassa mukavia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä opetusta perheille ympäri Suomea. He antavat mielellään lisätietoa paikallisista tapahtumista ja aikatauluista. Autamme mielellämme, jos kaipaat apua. Ota yhteyttä meihin.

Golf on harrastuksena aikaa perheelle! Huomaamatta kunto kohenee, ystävät lisääntyy ja kentällä viihtyy koko perhe.

Olette sydämellisesti tervetulleita  mukaan!

Kategoriassa Tiedotteet