Pelaa 100 kisan viimeinen arvonta – Pelaa 100 jatkuu jälleen 1.5.2018

Pelaa 100 pistettä kisaan osallistuttiin 2017 peräti 779 kertaa. Paljon onnea kaikille 100 pistettä keränneille pelaajille! Pelaa 100 mitali on toimitettu osallistuneille.

Vuoden viimeisessä neljännessä arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Ala-Aho Laura, Porin Golf
Kvikant Terhi, Kymen Golf
Ojala Anne, Laukaan Peurunkagolf
Rings Mervi, Viipurin Golf
Vahtera Sirpa, Vantaan Golfpuisto
Wiitala Kirsi, Holiday Club Golf

Paljon onnea voittajille! Palkinnot postitetaan voittajille kotiin tammikuussa.

Pelaa 100 pistettä jatkuu jälleen 1.5.2018

Pelaa 100 pistettä kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska kilpailu, jonka tavoite on ensisijaisesti aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogey-pisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.9.2018 välisenä aikana ja sata pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Pelaaja voi kerätä ja ilmoittaa pelaamansa sata pistettä useamman kerran kesän aikana.

Pelaa 100 pistettä tuloksien lähettäneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen keräyskauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Pelaa 100 pistettä on kaikille naisgolfareille tarkoitettu hauska kisa, johon on helppo osallistua yhdessä tai yksin vasta aloittaneenkin.

Miten pääsen mukaan Pelaa 100 pistettä-kisaan?

Kisa alkaa 1.5. ja päättyy 30.9.2018. Kirjaa aloittamispäivä ja tasoituksesi muistiin. Pelaa 9 tai 18 väylän kierros ja laske kierrokselta saamasi pistebogey-pisteet. Voit tarvittaessa pyytää apua pistelaskuun oman klubisi caddiemasterilta. Tuloksen ei tarvitse olla pelattuna tasoituskelpoisella kentällä.

Miten seuraan sadan pisteen kertymistä?

Kirjoita kierrokselta saamasi pistebogey-pisteet tuloskorttiin ja säilytä kortti. Siirrä saamasi tulos aina seuraavaan korttiin tai säilytä pistemäärä vaikka puhelimen muistikirjassa. Kun sata pistettä on täynnä, voit lähettää tuloksesi kisaan ja kuukausi arvontaan.

Miten lähetän Pelaa 100 pistettä tulokseni kisaan?

Kirjaa tuloksesi sähköiseen kaavakkeeseen, joka löytyy huhtikuussa ladygolf.fi-sivulta. Kirjaa kaavakkeeseen nimesi, kotiseurasi, tasoituksesi kauden alussa sekä päivämäärä, jolloin saavutit 100 pistettä tuloksen. Lisää mukaan myös tieto, miten sata pistettä kertyi (esim. 20+25+25+30=100p). Tulosten toimittamisen jälkeen seuraava sadan pisteen kerääminen voi alkaa seuraavalla kierroksellasi. Voit kerätä 100 pistettä täyteen useamman kerran kesän ja kisan aikana!

Miksi lähettäisin tulokset Pelaa 100 pistettä -kisaan?

Jokainen tuloksen lähettänyt saa paluupostissa ensimmäisen kerran kerättyään Pelaa 100 pistettä -bägimitalin. Peliaikaa on viisi kuukautta, toukokuusta aina syyskuun loppuun asti. Kesän aikana suoritetaan neljä arvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla. Arvonnat suoritetaan edellisen keräilykauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun tulokset odotetaan mukaan viimeiseen arvontaan. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi nimet ilmoitetaan www.ladygolf.fi ja Facebookissa Ladygolfin sglladygolf-sivuilla.

Tule mukaan nauttimaan pelaamisesta!

Kategoriassa Tiedotteet