Pelaa 100 kisaa jatketaan vuoden loppuun ja onnelliset 11 voittajaa heinä-elokuussa

Pelaa 100 kisaa on jatkettu 31.12.2017 saakka – monta mitalia vielä jaossa

Pelaa 100 pistettä-kilpailu on Golfliiton naistoimikunnan luoma uusi hauska tapahtuma, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Peliaikaa on jatkettu 31.12.2017 saakka

Peliaikaa on jatkettu ja pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 31.12.2017 asti ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan voi kerätä 100 pistettä useamman kerran kaudessa. 100 pistettä keränneet saavat 100 pisteen bägimitalin. Viimeinen arvonta suoritetaan joulukuun lopussa.

Heinä-elokuun arvonnassa peräti 11 onnellista voittajaa

Heinä-elokuussa 100 pistettä keränneitä oli peräti 428. Paljon onnea kaikille 100 pistettä keränneille pelaajille! Pelaa 100 mitali toimitetaan nimelläsi seurasi toimistoon, josta voit hakea sen.

Kolmennessa arvonnassa päätimme arpoa peräti 11 onnellista voittajaa, koska osa aluehuipennuksista päätettiin peruuttaa vähäisen osallistumisen takia ja onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Gadd Eija, Jyväs-Golf
Hoikkanen Paula, Helsinki City Golf
Jama-Raati Tina, Muurame Golf
Kamila Sari, Vaasan Golf
Karling Ritva, Kaakon Golf
Ketola Päivi, Peuramaa Golf
Korhonen Titta, Tarinagolf
Kvikant Terhi, Kymen Golf
Santasalo Riitta, Tapiola Golf
Warpenius Tarja, Kuusamo Golf
Wiitala Kirsi, Holiday Club Golf

Paljon onnea voittajille. Tulkaa vielä mukaan Pelaa 100-pistettä kisaan!

Kategoriassa Tiedotteet