Yli 4000 kierrosta Pelaa 100 -kisassa

Tänä vuonna lanseerattu Pelaa 100 sai hyvin naisgolfarit liikkeelle kesän aikana. 100 pisteen tuloksia lähetettiin yhteensä 752 kappaletta arvontoihin. Yksi lähetetty kortti vaati noin 3-7 pelikertaa, joten Pelaa 100 -kierroksia pelattiin kesän aikana reilusti yli 4000 kappaletta eri puolella Suomea. Pelaa 100 tavoitteena on saada aloittaneet tai vähän golfia pelanneet naisgolfaajat tutustumaan lajiin, toisiin mukaviin pelaajiin ja pelaamaan useampia kierroksia.

Aktiivisimmin kortteja lähetettiin Keski-Suomen ja Uudenmaan alueelta. Keski-Suomessa kortteja lähetti 75 pelaajaa 20 eri kentältä. Aktiivisin seura alueella oli Kanava Golf. Uudeltamaalta kortteja lähetti lähes 100 pelaajaa 26 eri kentältä. Uudenmaan aktiivisin seura oli Golf Talma. Itä- ja Lounais-Suomessa kisaan osallistui 33 pelaajaa, Pohjoisessa 15 pelaajaa ja Pohjanmaalla 9 pelaajaa.

Alueelliset loppuhuipennukset oli tarkoitus järjestää kaikilla kuudella alueella elo-syyskuun vaihteessa, jotta jokainen halukas Pelaa 100 -pistettä kerännyt pelaaja olisi voinut osallistua iloiseen lopputapahtumaan kohtuullisen matkan päässä. Alueellisista loppuhuipennuksista toteutuivat Keski-Suomen ja Uudenmaan iloiset tapahtumat. Keski-Suomen kisaa emännöi Hartola ja Uudellamaalla Kurk Golf. Muilla alueilla osallistujamäärän vähäisyyden takia tilaisuudet päädyttiin peruuttamaan.

Fiiliksiä Pelaa 100 loppuhuipennuksista Kurkista ja Hartolasta:


-Kentällä riitti tapahtumia ja eteen tuli myös monenlaisia sääntötilanteita ja -kysymyksiä, kun pelaajat tavoittelivat kauden parhaita osumiaan. Pelin päätteeksi syötiin lounasta ja käytiin iloista jälkipeliä palkintojenjakoa odotellessa. Viisi parasta joukkuetta palkittiin upeilla palkinnoilla, jotka Golfliitto oli kisaan toimittanut. Kisatulokset olivat todella tasaisia, kaksi parasta joukkuetta taiteilivat molemmat 43 pistettä ja kolmanneksi tullut joukkuekin sai kokoon 42 pistettä. Palkittujen lisäksi arvottiin vielä monta arpapalkintoa lahjakorteista pallopaketteihin. Kiitos vielä kaikille reippaille osallistujille, kenttä oli täynnä upeaa naisenergiaa ja hymyt herkässä tällaisena erityisenä pelipäivänä!, ladykapteeni Heidi Blomqvist Kurk Golfista kirjoittaa.


– Aluefinaali Hartolassa pidetty – kyllä kannatti! Sää suosi ja tunnelma kentällä oli katossa vai pitäisikö sanoa taivaissa. Viimeinen ryhmä oli ensi kertaa kisassa, toinen heistä ensi kertaa kiertämässä koko kierrosta. Pysyimme aikataulussa – kierros kesti vähän yli neljätuntia. Caddiemaster piti lupauksessa, että meidän jälkeen oli kolme tyhjää lähtöä. Näin saatiin kenttä rullaamaan. Pieni osallistuja määrä varmisti yksilöllisen huolenpidon ja mikä parasta, kaikki kuusi vieraspelaajaa lupasi tulla uudelleen ystävät ja puolisot mukanaan!, Hartolan tapahtuman vastuuhenkilönä toiminut Marja-Riitta Mäkinen tunnelmoi päivän tapahtumista.

Ladytoimikunta kiittää kaikkia Pelaa 100 -kisaan tuloksen lähettäneitä ladygolffareita, alueellisten loppuhuipennusten emäntäkenttiä sekä loppuhuipennuksiin osallistuneita pelaajia.

Aurinkoisia ja mukavia kierroksia sekä ihanaa kauden jatkoa kaikille!

Tuula Puputti
tuula.puputti@finhockey.fi
+358 (0)40 5429 540

Ladytoimikunta, Suomen Golfliitto
Pelaa 100 -kilpailu
Gloria Lady Cup, idän kapteeni
https://ladygolf.fi/

Kategoriassa Tiedotteet