Pelaa 100 Uudenmaan alueen loppuhuipennus Kurkissa

Kurk Golfissa pelattiin Uudenmaan alueen ”Pelaa 100” loppuhuipennus ja hauskaa oli: mukana 26 naista, joista moni osallistui ihan eka kerran kilpailuihin ja pientä sopivaa kisäjännitystä olikin alkuun ilmassa havaittavissa???️‍♀️. Kentällä pelit sujuivat vallan mainiosti ja hymyt oli naisilla herkässä ?⛳️?. Kuvassa viisi parasta 2 -hengen joukkuetta ja tunnelmia kentältä. Kiitämme Golfliittoa/Ladygolfia hienoista palkintosponsseista ja tapahtuman ideoinnista ?.

”Naiset pelaa 100-pistettä ” loppuhuipennus pelattiin Kurkissa 2.9.2017

Suomen Golfliiton Ladygolfin ideoima ”Naiset pelaa 100-pistettä ” kesän Uudenmaan alueen loppuhuipennus pelattiin lauantaina Kurkissa. Pelimuotona oli Best Ball, jossa 2 hengen joukkueen jäsenet pelasivat kukin omalla pallolla omaa pistebogey-peliään ja jokaisen väylän paras pistemäärä muodostaa joukkueen tuloksen. Kesän aikana ”Pelaa 100-pistettä” tavoitteena oli totuttaa ja innostaa korkeamman tasoituksen pelaajia jättämään tuloskortteja, laskemaan pisteitä ja kauden lopulta tulla mukaan tähän aluefinaaliin. Kurkiin tuli mukaan 26 naista ja jokaisessa joukkueparissa vähintään toisen pelaajan tasoitus oli lähellä 30, joko yli tai hieman alle. Useat pelaajat olivat mukana kilpailutapahtumassa ensimmäisiä kertoja.

Tapahtumapäivänä sää oli suosiollinen, hieman syksyä jo ilmassa mutta mukavan lämmintä ja tuuletonta. Kisan aluksi Kurk Golfissa ja Golfliiton hallituksessa vaikuttava Elisabeth Spåre toivotti pelaajat tervetulleiksi ja kävi läpi pelisäännöt ja vastaili uusien pelaajien esittämiin kysymyksiin – ilmassa oli havaittavissa sopivasti pientä kisajännitystä!

Kentällä riitti tapahtumia ja eteen tuli myös monenlaisia sääntötilanteita ja -kysymyksiä, kun pelaajat tavoittelivat kauden parhaita osumiaan. Pelin päätteeksi syötiin lounasta ja käytiin iloista jälkipeliä palkintojenjakoa odotellessa. Viisi parasta joukkuetta palkittiin upeilla palkinnoilla, jotka Golfliitto oli kisaan toimittanut. Kisatulokset olivat todella tasaisia, kaksi parasta joukkuetta taiteilivat molemmat 43 pistettä ja kolmanneksi tullut joukkuekin sai kokoon 42 pistettä. Palkittujen lisäksi arvottiin vielä monta arpapalkintoa lahjakorteista pallopaketteihin. Kiitos vielä kaikille reippaille osallistujille, kenttä oli täynnä upeaa naisenergiaa ja hymyt herkässä tällaisena erityisenä pelipäivänä!
Tulokset löytyy tästä: http://kurk.nexgolf.fi/kurk/tournaments.nxg?bb=true&r=678

Kategoriassa Tiedotteet