Mahtava tunnelma ja huima loppukiri Gloria LadyCup finaalissa

Gloria LadyCupin 18:sta finaali pelattiin Kymen Golfin upeakuntoisella kentällä perjantaina 21.7. – lauantaina 22.7. Ensimmäisen päivän Best ball kilpailun jälkeen Idän joukkue johti 8-4. Lauantain toinen kilpailupäivä (Foursome) oli täynnä jännitystä viimeisiin reikiin saakka. Sää mustine pilvineen ja ukkoskuuroineen toi kilpailuun oman lisämausteensa. Länsi-Suomen joukkue otti huiman loppukirin vieden lopulta finaalin voiton kokonaistuloksella 13-11. Paljon onnea Lännen voittajajoukkueelle!

Huikean hieno finaalitapahtuma jää osallistujien mieleen ainutlaatuisena kokemuksena. Tässä yhden finalistin tunnelmia:
”Gloria LadyCup oli suomalaista naisgolfia parhaimmillaan. Iloista tsemppaamista, hymyjä ja ohimeneviä harmituksia, konkareita ja vähemmän pelanneita, uusia mukavia tuttavuuksia, loistavat järjestelyt ja minulle yksi uusi kenttä tilastoihin.”

Ensi vuonna finaali järjestetään jollain lännen alueen kentällä. Oletkohan juuri sinä silloin mukana?

Kuva: Juha Hakulinen

Kategoriassa Tiedotteet