Pelaa 100 kisan kesäkuun suoritusten arvonta ja onnelliset voittajat

Pelaa 100 pistettä-kilpailu on Golfliiton naistoimikunnan luoma uusi hauska tapahtuma, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana.

Kisassa on kaksi vaihetta: sadan pisteen kerääminen ja seuranta sekä iloisiin alueellisiin loppuhuipennuksiin osallistuminen. Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä. Aluetapahtumat ovat ensisijaisesti naispelaajille, joiden tasoitus on kisan alkaessa 1.5.2017 ollut 30 tai suurempi ja he ovat kesän aikana osallistuneet kisaan keräämällä 100 pistettä!

Kesäkuussa 100 pistettä keränneitä oli useampi sata. Paljon onnea kaikille jo 100 pistettä keränneille pelaajille! Pelaa 100 mitali toimitetaan nimelläsi seurasi toimistoon, josta voit hakea sen.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-6.8.2017 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan voi kerätä 100 pistettä useamman kerran kaudessa. 100 pistettä keränneet saavat 100 pisteen bägimitalin.

Kesän aikana 100 pistettä keränneiden kesken suoritetaan kolme palkintoarvontaa, kesä-, heinä- ja elokuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan. Toisessa arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Jaana Karvonen, Oulun Golfkerho

Nora Saarlemo, Imatran Golf

Emma Mannerkivi, Kanavagolf

Tytti Saarela, Sea Golf Rönnäs

Riitta Nikula, Uudenkaupungin Golfklubi

Paljon onnea voittajille.

Pelaa 100 pistettä! -kisa huipentuu elo-syyskuun vaihteessa pelattaviin kuuteen alueelliseen pelitapahtumaan, jotka pelataan paripelinä: molemmat pelaavat omaa palloa pistebogeyna ja parempi tulos väylältä huomioidaan. Mukaan otetaan 40 peliparia ilmoittautumisjärjestyksessa. Ilmoittautua voi yksin tai parin kanssa. Lue lisää tiedotteista.

Tulkaa mukaan Pelaa 100-pistettä kisaan!

Kategoriassa Tiedotteet