Rakas harrastus tuo perheelle yhteistä aikaa

Arja ja Ansku ovat golfanneet yhdessä jo vuosia ja rakas harrastus tuo perheelle toivottua yhteistä aikaan. Kilpailuhenkinen kaksikko nauttii erityisesti golfin tuomista haasteista ja onnistumisen tunteista – katso Arjan ja Anskun koko haastattelu alta!
Vie sinäkin perheenjäsenesi kokeilemaan hauskaa ja terveellista lajia Golfviikon aikana.

Kansallinen Golfviikko huipentuu viikonlopun tutustumistapahtumiin sekä perinteiseen Naisten Sunnuntaihin, jolloin tuhannet naisgolfarit valtaavat Suomen kentät.Arja ja Ansku ovat golfanneet yhdessä jo vuosia ja rakas harrastus tuo perheelle toivottua yhteistä aikaan. Kilpailuhenkinen kaksikko nauttii erityisesti golfin tuomista haasteista ja onnistumisen tunteista – katso Arjan ja Anskun koko haastattelu alta!Vie sinäkin perheenjäsenesi kokeilemaan hauskaa ja terveellista lajia Golfviikon aikana. Löydät viikon ohjelman alueittain tästä: golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Ladygolf 8. kesäkuuta 2017

Kategoriassa Tiedotteet