Pelaa 100 pistettä kisa alkoi vauhdikkaasti – Ensimmäiset voittajat arvottu

Pelaa 100 pistettä! -kilpailu on Golfliiton naistoimikunnan luoma uusi hauska tapahtuma, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana.

Kisassa on kaksi vaihetta: sadan pisteen kerääminen ja seuranta sekä iloisiin alueellisiin loppuhuipennuksiin osallistuminen. Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä. Aluetapahtumat ovat ensisijaisesti naispelaajille, joiden tasoitus on kisan alkaessa 1.5.2017 ollut 30 tai suurempi ja he ovat kesän aikana osallistuneet kisaan keräämällä 100 pistettä!

Ensimmäisten 100 pisteen kerääjien joukossa oli Sinikka Kandelberg. Hänelle luovutettiin 100 pisteen mitali henkilökohtaisesti. Paljon onnea kaikille jo 100 pistettä keränneille pelaajille!

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-6.8.2017 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan voi kerätä 100 pistettä useamman kerran kaudessa. 100 pistettä keränneet saavat 100 pisteen bägimitalin.

Kesän aikana 100 pistettä keränneiden kesken suoritetaan kolme palkintoarvontaa, kesä-, heinä- ja elokuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan. Ensimmäisessä arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Jaana Kärkkäinen, Golf Talma

Anita Leksis, Revontuli Golf

Pirjo Julkunen, Messilä Golf

Sinikka Kandelberg, Pickala Golf

Nina Haukemaa, Viipurin Golf

Paljon onnea voittajille.

Pelaa 100 pistettä! -kisa huipentuu syyskuun alussa pelattaviin kuuteen alueelliseen pelitapahtumaan, jotka pelataan paripelinä: molemmat pelaavat omaa palloa pistebogeyna ja parempi tulos väylältä huomioidaan. Mukaan otetaan 40 peliparia ilmoittautumisjärjestyksessa. Ilmoittautua voi yksin tai parin kanssa.

Tulkaa mukaan Pelaa 100-pistettä kisaan!

Kategoriassa Tiedotteet

Kommentit

  1. Avatar Pelaaja sanoo:

    Hei olen lähettänyt jo kaksi kertaa yli sata tuloksen mutta mitalia ei ole tullut ? Mikähän meni vikaan kirjaamisessa ?

  2. Avatar Ladygolf sanoo:

    Kaikki mitalit toimitetaan pelaajan kotiseuraan nimellä varustettuna. Kysy mitaliasi seurastasi ja jos sitä ei löydy ota meihin uudelleen yhteyttä. Ihanaa kesää.