Golf – koko perheen yhteinen harrastus!

Jääkiekkomaajoukkueen tähtipelaaja Noora Räty ja hänen äitinsä Ulla löytävät yhteistä äiti-tytär-aikaa golfkentältä arjen kiireiden keskellä. Katso alla olevalta videolta kaksikon haastattelu!
Vie sinäkin äitisi, tyttäresi, anoppisi tai ystäväsi kokeilemaan lajia, jonka parissa voitte viettää yhteisiä hetkiä kauniissa ympäristössä. Tänään käynnistyneen Kansallisen Golfviikon aikana golfyhteisöt ympäri Suomen järjestävät tutustumistapahtumia ja kaikki uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita.
Löydät koko viikon ohjelman alueittain tästä: golf.fi/golfviikko.

Golf – koko perheen yhteinen harrastus!Jääkiekkomaajoukkueen tähtipelaaja Noora Räty ja hänen äitinsä Ulla löytävät yhteistä äiti-tytär-aikaa golfkentältä arjen kiireiden keskellä. Katso alla olevalta videolta kaksikon haastattelu! Vie sinäkin äitisi, tyttäresi, anoppisi tai ystäväsi kokeilemaan lajia, jonka parissa voitte viettää yhteisiä hetkiä kauniissa ympäristössä. Tänään käynnistyneen Kansallisen Golfviikon aikana golfyhteisöt ympäri Suomen järjestävät tutustumistapahtumia ja kaikki uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita.Löydät koko viikon ohjelman alueittain tästä: golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Ladygolf 5. kesäkuuta 2017

Kategoriassa Tiedotteet