Vietä laatuaikaa itsesi kanssa terveellisen ja hauskan lajin parissa

Työssään kiireinen Marja löytää itselleen omaa aikaa golfin parista. Golfkentällä työstressi jää taakse ja kauniissa ympäristössä pelattu kierros piristää sekä mieltä että kehoa.
Lähde sinäkin viettämään laatuaikaa itsesi kanssa terveellisen ja hauskan lajin pariin. Voit tutustua golfin saloihin Kansallisella Golfviikolla 5.-11.6! Löydät kaikki viikon tapahtumat alueittain osoitteesta: www.golf.fi/golfviikko.

Golfaamalla aikaa itselle

Työssään kiireinen Marja löytää itselleen omaa aikaa golfin parista. Golfkentällä työstressi jää taakse ja kauniissa ympäristössä pelattu kierros piristää sekä mieltä että kehoa. Lähde sinäkin viettämään laatuaikaa itsesi kanssa terveellisen ja hauskan lajin pariin. Voit tutustua golfin saloihin Kansallisella Golfviikolla 5.-11.6! Löydät kaikki viikon tapahtumat alueittain osoitteesta: www.golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Ladygolf 30. toukokuuta 2017

Kategoriassa Tiedotteet