Lähde kaverin, anopin tai naapurin kanssa kokeilemaan lajia Kansallisen Golfviikon aikana 5.6.-11.6.2017

Golfkenttä on loistava paikka tutustua uusiin ystäviin ja viettää aikaa vanhojen kanssa. Rennon, hauskan ja sosiaalisen lajin parista löytyy paljon samanhenkisiä ihmisiä, jotka toivottavat uudet harrastajat avosylin mukaan.
Golfia jo 15 vuotta pelannut Sirpa vei poikansa tyttöystävän Marian ensimmäiselle golfkierrokselle. Katso videolta parivaljakon tunnelmia ennen yhteistä pelipäivää!
Lähde sinäkin kaverin, anopin tai naapurin kanssa kokeilemaan lajia Kansallisen Golfviikon aikana 5.-11.6! Löydät kaikki viikon tapahtumat alueittain osoitteesta: www.golf.fi/golfviikko.

Golfkenttä on loistava paikka tutustua uusiin ystäviin ja viettää aikaa vanhojen kanssa. Rennon, hauskan ja sosiaalisen lajin parista löytyy paljon samanhenkisiä ihmisiä, jotka toivottavat uudet harrastajat avosylin mukaan. Golfia jo 15 vuotta pelannut Sirpa vei poikansa tyttöystävän Marian ensimmäiselle golfkierrokselle. Katso videolta parivaljakon tunnelmia ennen yhteistä pelipäivää! Lähde sinäkin kaverin, anopin tai naapurin kanssa kokeilemaan lajia Kansallisen Golfviikon aikana 5.-11.6! Löydät kaikki viikon tapahtumat alueittain osoitteesta: www.golf.fi/golfviikko.

Julkaissut Suomen Golfliitto 27. toukokuuta 2017

Kategoriassa Tiedotteet