Etusivu

Pelaa 100 bogeypistettä alkaa 1.5.

Pelaa 100 -kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska henkilökohtainen kilpailu, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan samalla tasoituksensa (mikäli ei ole jo)! Mikäli tasoitus ei ole aktiivinen, tarvitaan neljä jätettyä korttia kauden aikana, jotta tasoitus jälleen aktivoituu. Tämän voi tehdä Pelaa 100-kierroksien yhteydessä.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.09.2018 välisenä aikana ja sata pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan pelaaja voi ilmoittaa pelaamansa sata pistettä useamman kerran kesän aikana.

100 pistettä -kisaan tuloksen lähettäneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. 1.8.-30.9. tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Lähetä osallistumisesi 100 pistettä-kisaan 1.5.2018 jälkeen tämän linkin kautta PELAA 100 >>

Pelaa 100 -kisassa on jaossa ihania arpajaispalkintoja. Tule mukaan nauttimaan!

Kategoriassa Tiedotteet